ΚΟΣΜΟΣ

Μαραντόνα: "Δώστε το 10 στον Λαβέτσι'!

Μαραντόνα: "Δώστε το 10 στον Λαβέτσι'!

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αποθέωσε δημόσια τον Εσεκιέλ Λαβέτσι προτρέποντας τη διοίκηση της Νάπολι να του δώσει τη φανέλα με το Νο 10, η οποία έχει αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια προς τιμήν του "Πίμπε Ντ'Όρο"!

Η κίνηση του Εσεκιέλ Λαβέτσι να πανηγυρίσει αλά... Μαραντόνα το νικητήριο γκολ της Νάπολι κόντρα στη Μπρέσια (0-1) την περασμένη Κυριακή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο "Θεός του αργεντίνικου ποδοσφαίρου", ο οποίος γιόρτασε στις 30 Οκτωβρίου τα 50α γενέθλιά του, έβγαλε το καπέλο στον 25άχρονο επιθετικό των "παρτενοπέι" και δεν δίστασε να δηλώσει πως ο "Πότσο" δεν πρέπει να φοράει το Νο 22 αλλά να του δοθεί αμέσως το ιστορικό "10" που έχει αποσυρθεί από την εποχή που μεσουρανούσε εκείνος στο "Σαν Πάολο".

"Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Λαβέτσι για αυτή τη χειρονομία", τόνισε ο Μαραντόνα στην "Diario Ole" λίγο πριν ταξιδέψει στην Κίνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις, για να συνεχίσει:

"Ο Εσεκιέλ είναι ένα ξεχωριστό άτομο και ένα μεγάλος ποδοσφαιριστής. Ο Πότσο πρέπει να αγωνίζεται φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 10 και όχι εκείνη με το νούμερο 22".

Την ίδια ώρα πάντως που "έσταξε μέλι" για τον Λαβέτσι, ο Μαραντόνα βρήκε την ευκαιρία να χύσει δηλητήριο για τον διάδοχο του στον πάγκο της Εθνικής Αργεντινής, Σέρχιο Μπατίστα.

"Εγώ είμαι Αργεντίνος και είμαι δεμένος με αυτή την ομάδα. Τί να κάνει ο Μπατίστα για να βρει το κουμπί του Μέσι; Ίσως αν ντυθεί κλόουν ο Λιονέλ θα είναι πιο ευχαριστημένος", σχολίασε ειρωνικά ο Μαραντόνα.

Ο Εσεκιέλ Λαβέτσι πανηγυρίζει αλά... Μαραντόνα κόντρα στη Μπρέσια


Η ομοιότητα στους πανηγυρισμούς Λαβέτσι-Μαραντόνα


Ο Μαραντόνα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον άσο της Νάπολι



ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ