ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: "Ήρθε η ώρα του Μέσι"

Μαραντόνα: "Ήρθε η ώρα του Μέσι"
Μαραντόνα-Αργεντινη

Στον εγωισμό και τις ηγετικές ικανότητες του Λιονέλ Μέσι στηρίζεται ο Ντιέγκο Μαραντόνα για την αναμέτρηση γιγάντων κόντρα στην Βραζιλία

Ο Μαραντόνα βρίσκεται συνεχώς υπό κρίση και δέχεται καθημερινά τα χλευαστικά σχόλια του Τύπου για τις εμφανίσεις της Αργεντινής στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, καθώς η δις παγκόσμια πρωταθλήτρια βρίσκεται στην τέταρτη θέση του ομίλου, πέντε βαθμούς πίσω από την "σελεσάο".
" Ο Μέσι πρέπει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Δεν μπορεί πλέον να είναι το παιδί που αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον. Είναι γρήγορος, συγκενρωμένος και αφοσιωμένος; Ξέρει τι ευκαιρία του δίνεται. Περιμένουμε υπευθυνότητα από αυτόν. Από τότε που προπονώ τον Μέσι, η τελευταία εβδομάδα είναι η καλύτερη του", τόνισε ο Μαραντόνα για τον κορυφαίο παίκτη της σεζόν που τελείωσε.

Σε περίπτωση ήττας η βαθμολογική θέση της Αργεντινής θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο, αφού την απειλούν Εκουαδόρ και Ουρουγουάη, ενώ απομένουν μόλις τρία ματς, μέχρι την ολοκλήρωση των προκριματικών.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ