ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μαραντόνα: "Μέσι, μην ξαναβγείς δεύτερος!"

Μαραντόνα: "Μέσι, μην ξαναβγείς δεύτερος!"

Δείτε το Ντιέγκο Μαραντόνα να μιλάει on-camera για το "θαυματουργό" συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι και την αδυναμία που έχει στον εγγονό του, Μπενχαμίν Αγκουέρο! (VIDEO)

Ο ένας είναι γαμπρός του και μάλιστα του έχει χαρίσει το "δυο φορές παιδί του", ήτοι εγγόνι όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός. Ο άλλος δεν έχει κάποια συγγένεια μαζί του αλλά σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί γνήσιο "ποδοσφαιρικό του τέκνον".

Οι παραπάνω αράδες αφορούν φυσικά τους Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Αγκουέρο, για τους οποίους ο Ντιέγκο Μαραντόνα φουσκώνει από περηφάνια όταν έρχεται η στιγμή να μιλήσει γι' αυτούς.

Ο πρώην πρωταθλητής κόσμου με την Αργεντινή, βρίσκεται αυτή την περίοδο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όντας προπονητής της Αλ Ουάσλ και σε δηλώσεις του υπογράμμισε την αδυναμία που τρέφει στον "Λίο" και τον εγγονό του Μπενχαμίν.

"Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν. Ο Μέσι είναι σπουδαίο παιδί και τα αξίζει όλα" είπε αρχικά ο "Πελούσα", για να αποκαλύψει στη συνέχεια τη συμβουλή που έδωσε στον παίκτη της Μπαρτσελόνα πριν τρία χρόνια.

Argentina's coach Diego Maradona (R) walks alongside Lionel Messi after a practice session in Pretoria June 10, 2010.  REUTERS/Enrique Marcarian   (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)
Argentina's coach Diego Maradona (R) walks alongside Lionel Messi after a practice session in Pretoria June 10, 2010. REUTERS/Enrique Marcarian (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP) REUTERS REUTERS

"Όταν βγήκε πίσω στην ψηφοφορία από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (σ.σ. για τη Χρυσή Μπάλα το 2008) του είπα: 'Είναι η τελευταία φορά που σου επιτρέπω να βγεις δεύτερος'. Και όντως δεν βγήκε δεύτερος ποτέ πια από τότε".

Ο Ντιέγκο δεν παρέλειψε επίσης να πετάξει μερικές σπόντες προς... Βραζιλία μεριά σχετικά με το αιώνιο θέμα διαμάχης για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Πέραν τούτων όμως, επιφύλασσε ειδική μνεία για τον γιο του Σέρχιο Αγκουέρο και εγγονό του ίδιου του Μαραντόνα, Μπενχαμίν Αγκουέρο.

Μαραντόνα: "Μέσι, μην ξαναβγείς δεύτερος!"

"Είναι βασιλιάς. Είναι ο βασιλιάς μου, ο σπουδαιότερος βασιλιάς. Να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα ότι μπορώ να αγαπήσω τόσο πολύ ένα μικρό παιδί. Είναι ό, τι πολυτιμότερο έχω στον κόσμο. Ό, τι κακό και να μου συμβαίνει, όταν κοιτάω το Μπενχαμίν το ξεχνάω μονομιάς", ήταν τα λόγια του... χαζοπαππού "Ντιεγκίτο".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ