ΚΟΣΜΟΣ

Μαραντόνα: "Θέλω να προπονήσω τον Μέσι στη Μπαρτσελόνα"

Μαραντόνα: "Θέλω να προπονήσω τον Μέσι στη Μπαρτσελόνα"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υπερασπίστηκε τον Λιονέλ Μέσι λέγοντας πως έχει και αυτός δικαίωμα σε δύο κακά παιχνίδια ενώ εξέφρασε την άποψη πως δεν είναι καλύτερος από τον Αργεντίνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Η Μπάρσα αποδιοργανώθηκε χωρίς τον Γουαρδιόλα. Ο Βιλανόβα είναι μεγάλος τεχνικός όμως με τον Γουαρδιόλα η ομάδα έπαιζε διαφορετικά. Τώρα η Μπαρτσελόνα έχει κατοχή της μπάλας χωρίς ουσία.

Έπειτα ένα λάθος που έγινε ήταν να στηριχτεί η καλοκαιρινή προετοιμασία πάνω σε φιλικούς αγώνες που έγιναν μόνο για οικονομικούς λόγους", δήλωσε ο Μαραντόνα στην "Marca", αναφορικά με την αγωνιστική κάμψη των Καταλανών το τελευταίο διάστημα και συνέχισε αναφορικά με την περίπτωση του Λιονέλ Μέσι:

"Δεν μπορεί πάντα να σώζει τη Μπαρτσελόνα ενώ δεν πιστεύω ότι ο Ρονάλντο είναι ανώτερος. Δεν γίνεται να σκοτώσουμε τον Μέσι για δύο άσχημα παιχνίδια.

Θεωρώ πάντως ότι ο Ρονάλντο είναι παίκτης φαινόμενο, ένα... θηρίο. Τον είδα το Σάββατο από κοντά και φαινόταν σαν γίγαντας.

Μίλησα με τον Μουρίνιο ο οποίος μου είπε μάλιστα ότι πρόκειται για έναν επαγγελματία που θέλει να παίζει πάντα

Ερωτηθείς τέλος για το ποιο είναι το μεγάλο προπονητικό του όνειρο, ο "Πίμπε Ντ'Όρο" αποκάλυψε τη μεγάλη του επιθυμία να βρεθεί κάποια στιγμή στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, την οποία έχει υπηρετήσει στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής:

"Αγαπώ πολύ τον Μέσι και το όνειρό μου θα ήταν να προπονήσω κάποια στιγμή τη Μπαρτσελόνα".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ