ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Marca: "Βασικοί στόχοι της Ρεάλ οι Χάαλαντ και Εμπαπέ"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Παρί κόντρα στην Λιλ για το Κύπελλο Γαλλίας
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Παρί κόντρα στην Λιλ για το Κύπελλο Γαλλίας @ 2021 THIBAULT CAMUS/ASSOCIATED PRESS

Η Marca υποστηρίζει ότι κύριως στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης τη θερινή μεταγραφική περίοδο είναι η απόκτηση των Κίλιαν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η Marca παρουσιάζει τα δεδομένα γύρω από την περίπτωση των Κίλιαν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ που απασχολεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ισπανική εφημερίδα τονίζει ότι η υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία δεν θα προχωρήσει, "σκέπασε" τον πραγματικό στόχο των μερένγκες που είναι η ανοικοδόμηση της ομάδας μέσω της απόκτησης του 20χρονου Νορβηγού και του 22χρονου Γάλλου.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στο Βαλντεμπέδας δεν σταματούν να μιλούν για τους δύο ποδοσφαιριστές, ενώ η επιχείρηση για να ντυθούν με τη φανέλα της Ρεάλ είναι σε εξέλιξη.

Όσον αφορά στον Κίλιαν Εμπαπέ, ο Γάλλος σταρ φαίνεται ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2022. Έτσι, οι Παριζιάνοι δύσκολα θα μπορέσουν να τον κρατήσουν. Μάλιστα, η Marca αναφέρει ότι η Ρεάλ μπορεί να προσφέρει στον Εμπαπέ τον ηγετικό ρόλο που εκείνος επιθυμεί.

Ταυτόχρονα προχωράει και η υπόθεση του Χάαλαντ. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις.

Επίσης, ο ατζέντης του Νορβηγού, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος έχει δεχθεί αρκετά τηλεφωνήματα από μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, έχει επικοινωνήσει με τη Ρεάλ. Ο μεγαλοατζέντης τόνισε στους ανθρώπους των μερένγκες ότι ο Χάαλαντ δεν αποκλείει μετακίνηση στη Μαδρίτη. Ωστόσο, έχει αμφιβολίες για το αν το timing είναι κατάλληλο.

Πάντως, η Marca ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει ακόμη πρόταση στη γερμανική ομάδα, ενώ η Ντόρτμουντ δεν ζητάει κάποιο συγκεκριμένο ποσό, όπως ανέφερε το ESPN.

Το πρωτοσέλιδο της Marca
Το πρωτοσέλιδο της Marca

Photo credits: ⓒ 2021 Thibault Camus/Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ