ΤΣΕΛΣΙ

Μαρέσκα για Στέρλινγκ: "Δεν θα παίξει ούτε ένα λεπτό εδώ, δεν με νοιάζει πόσα χρόνια έχει συμβόλαιο"

Ο Ραχίμ Στέρλιγνκ στον αγώνα της Τσέλσι με την Μπέρνλι
Ο Ραχίμ Στέρλιγνκ στον αγώνα της Τσέλσι με την Μπέρνλι © 2024 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Ο προπονητής της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ραχίμ Στέρλινγκ, ακόμη και στην περίπτωση που παραμείνει στην ομάδα.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Έντσο Μαρέσκα για την αγωνιστική σεζόν, με τον Ιταλό προπονητή να μην τον υπολογίζει.

Ο 29χρονος Άγγλος έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα της Premier League, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε σ' αυτή ούτε για το πρώτο ματς με τη Σερβέτ για τα playoffs του Conference League.

Μάλιστα, ο Μαρέσκα ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή του, καθώς προτιμά ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού:

"Ήμουν ειλικρινής, δεν θα παίξει ούτε ένα λεπτό εδώ. Δεν είναι ότι νομίζω πως δεν είναι καλός παίκτης, αλλά προτιμώ ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Είναι απλό", τόνισε αρχικά ο Ιταλός.

Προς το παρόν ο Στέρλινγκ, που έχε συμβόλαιο μέχρι το 2027, δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον χρόνο να τον πιέζει, καθώς σε λίγες ημέρες κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο.

"Δεν είναι αυτό πρόβλημά μου. Είμαι εδώ για να παίρνω αποφάσεις. Δεν σκέφτομαι πόσα χρόνια απομένουν στο συμβόλαιό του, δεν είναι δουλειά μου. Μπορεί να έχει 20ετές συμβόλαιο, δεν με νοιάζει", πρόσθεσε ο Μαρέσκα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ