ΤΣΕΛΣΙ

Μαρέσκα: "Κάθε φορά που έρχομαι στην Αθήνα έχω ανάμεικτα συναισθήματα, καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Μαρέσκα: "Κάθε φορά που έρχομαι στην Αθήνα έχω ανάμεικτα συναισθήματα, καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός"
Ο Έντσο Μαρέσκα στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ INTIME SPORTS

Ο Έντσο Μαρέσκα στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στην κατάσταση ορισμένων παικτών της Τσέλσι, στον πρότερό του βίο ως παίκτης του Ολυμπιακού και στην ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν την Πέμπτη (24/10) οι φίλαθλοι των "πράσινων".

Ο προπονητής της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα, προέβη σε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου της Τσέλσι για τον αγώνα της κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (24/10, 19:45) στο πλαίσιο της 2ης στροφής του Conference League.

Ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε στο "τριφύλλι", στη νέα βερσιόν που θέλει να παρουσιάσει ο Ντιέγκο Αλόνσο, στους παίκτες της ομάδες των μπλε που απουσιάζουν σε εκείνους που ήταν αμφίβολοι λόγω τραυματισμών και φυσικά την ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσουν οι φίλαθλοι του "τριφυλλιού".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έντσο Μαρέσκα

Για τους παίκτες της Τσέλσι που είχαν τραυματισμούς: "Είναι διαθέσιμοι. Είναι εδώ μαζί μας".

Για το τι θυμάται από την παρουσία του στην Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό και το πώς βλέπει το αυριανό ματς: "Πολλά χρόνια πριν... Η αίσθηση είναι λίγο ανάμεικτη. Η σεζόν που είχα εδώ στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλή. Όπως είπατε είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Ήμουν εδώ δυστυχώς όταν έχασα έναν φίλο στο γήπεδο στην Σεβίλλη.

Ήμασταν ήδη στην Αθήνα, ο Πουέρτα έχασε την ζωή του. Ανάμεικτα λοιπόν τα συναισθήματα. Η σεζόν στην Αθήνα ήταν φανταστική, αλλά κάθε φορά που έρχομαι εδώ νιώθω λίγο λυπημένος. Δύσκολο παιχνίδι το αυριανό. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, έχω δει αρκετά παιχνίδια με τον νέο του προπονητή. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι".

Για τον Ζοάο Φέλιξ: "Είναι πολύ καλός, τα πηγαίνει φανταστικά. Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό, μόνο θετικά. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να συνεχίσει να παίζει το ίδιο καλά και σύντομα θα έχει περισσότερες ευκαιρίες".

Για τον Τζος Ατσεαμπόνγκ, που έχει τεθεί αυτή την στιγμή εκτός πρώτης ομάδας: "Νιώθω λίγο άσχημα για τον Τζος. Κάποια παιχνίδια θα ήταν ευκαιρία για αυτόν. Μιλήσαμε πριν 3 εβδομάδες για την κατάστασή του. Είχαμε πολύ καλή κουβέντα, αλλά έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε. Πραγματικά νομίζω ότι ο Τζος είναι ένας παίκτης με προοπτικές να γίνει σπουδαίος.

Είναι ακόμα 18 ετών, πολλά μπορούν να αλλάξουν αλλά στο μέλλον μπορεί να γίνει πολύ σημαντικός για την Τσέλσι. Πρέπει να βρούμε μια λύση για το συμβόλαιό του. Είναι μια κακή κατάσταση για αυτόν αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω αν αυτοί που προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα τον βοηθούν ή όχι. Πάντως μου αρέσει πολύ".

Για την απουσία του Πάλμερ από την ευρωπαϊκή λίστα και το αν μπορεί η Τσέλσι να μην δεχθεί γκολ στο ΟΑΚΑ: "Το είπα ήδη πολλές φορές. Προσπαθούμε να προστατεύσουμε κάποιους παίκτες. Νομίζω ότι δεχόμαστε γκολ όπως όλες οι άλλες ομάδες. Αύριο σε ένα γεμάτο γήπεδο ελπίζω ότι δεν θα δεχτούμε".

Για το πότε θεωρεί ότι ο Μούντρικ μπορεί να φτάσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του: "Δεν ξέρω! Προσπαθούμε να δουλέψουμε μαζί του κάθε μέρα. Θα γίνεται μέρα με την μέρα καλύτερος, δουλεύοντας μαζί μας. Είναι όπως ο Ζοάο. Παίζει καλά, απλά αυτή την στιγμή υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που παίζουν καλά. Το σημαντικό είναι όταν πάρουν την ευκαιρία, να την εκμεταλλευτούν".

Για το αν τον απασχολεί στην διαχείριση των ποδοσφαιριστών του η ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα και για ένα θετικό κι ένα αρνητικό σημείο που έχει εντοπίσει στην ανάλυση του Παναθηναϊκού: "Είμαι από την Ιταλία, ξέρω ότι είναι παρόμοια με την Ιταλία η ατμόσφαιρα. Δεν νομίζω ότι το περιβάλλον αυτό είναι καλύτερο ή χειρότερο από το Άνφιλντ. Οι παίκτες είναι αρκετά καλοί για να το διαχειριστούν.

Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες, πχ ο Τετέ ο οποίος ήταν πριν από δύο χρόνια στη Λέστερ. Επίσης ο προπονητής ήταν στην Σεβίλλη. Συνολικά είναι καλή ομάδα, έχουν καλά σημεία και κάποια προβλήματα. Θα κάνουμε το καλύτερο αύριο".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ