ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: Αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας στην Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης

Μαρινάκης: Αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας στην Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
PRINT SCREEN

Μία σπουδαία τιμητική διάκριση έλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναγορεύεται Επίτιμος Διδάκτωρ στην στην Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης.

Η ποδοσφαιρική σεζόν 2023-24 ολοκληρώθηκε με μία τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό, την κατάκτηση του Conference League, ωστόσο οι διακρίσεις δεν σταματούν για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η τελευταία ήρθε σε επιχειρηματικό επίπεδο, με τον πρόεδρο των Πειραιωτών να αναγορεύεται Επίτιμος Διδάκτορας του προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης.

Έχω την τιμή να λαμβάνω αυτό το διδακτορικό από την καλύτερη ναυτική ακαδημία. Σπούδασα Διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά, αλλά η ναυτιλία ήταν πάντα το πάθος μου.

Για πολλούς από εμάς στην Ελλάδα η θάλασσα είναι η χαρά μας, η ζωή μας και είμαστε πολύ κοντά της. Είναι μια μικρή χώρα στη Μεσόγειο, αλλά αυτή η μικρή χώρα έχει το μεγαλύτερο εμπορικό ναυτικό στον κόσμο.

Για μένα η θάλασσα, η ναυτιλία, η ναυτιλιακή βιομηχανία δεν ήταν ποτέ απλώς μια δουλειά ή μία επιχειρηματική ευκαιρία, είναι ένα πάθος και μια πολύ μεγάλη αγάπη, και στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μπορείς να ακολουθείς το πάθος σου σε όλη τη διαδρομή", τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο ηγέτης των ερυθρολεύκων.

Αξίζει να σημειωθέι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ο μοναδικός μή Αμερικανός μεταξύ των τιμώμενων προσώπων, με τη μπάντα της Ακαδημίας να παιανίζει τον ελληνικό εθνικό ύμνο προς τιμή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ