ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Μαρινάκης για το Σίτι Γκράουντ: "Χρειαζόμαστε μεγαλύτερο γήπεδο, υπάρχει μεγάλη αναμονή για τα διαρκείας"

/  -   (  / EUROKINISSI)
/ - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας στο BBC, αποκάλυψε το σχέδιό του, ώστε η έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ, το Σίτι Γκράουντ, να μετατραπεί σε γήπεδο 50.000 θέσεων.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ αναβαθμίζει συνεχώς την έδρα της, το Σίτι Γκράουντ και η επέκτασή της είναι στα σχέδια της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στο BBC για το σχέδιό του και ονειρεύεται ένα γήπεδο 50.000 θέσεων.

"Ανά τα χρόνια, έχουμε κάνει πολλά για την περιοχή. Νομίζω πως αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι ένα μεγαλύτερο γήπεδο τώρα. Η προτεραιότητα είναι να το κάνουμε στο Σίτι Γκράουντ. Εδώ ανήκει η ομάδα και η παράδοσή της.

Αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε. Γι' αυτό το λόγο έχω ξοδέψει ήδη αρκετά χρήματα στο Σίτι Γκράουντ και μπορείτε να δείτε μεγάλη διαφορά. Έχουμε πάρα πολλούς οπαδούς και μεγάλη σειρά αναμονής σε εισιτήρια διαρκείας.

Είμαι σίγουρος ότι ένα γήπεδο 50.000 θέσεων θα είναι γεμάτο, για να βλέπουμε την ομάδα μας με πάθος" ανέφερε συγκεκριμένα. Θυμίζουμε πως την δεδομένη στιγμή το Σίτι Γκράουντ έχει χωρητικότητα 30.000 θεατών.

Ο Μαρινάκης ρωτήθηκε επίσης, εάν είναι στόχος η κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου από τη Νότιγχαμ, όπως συνέβη με τον Ολυμπιακό: "Όλα αυτά τα χρόνια έλεγα ότι θα κερδίζαμε ευρωπαϊκό και ο κόσμος γελούσε. Είναι καλύτερο να σε υποτιμούν. Και τα καταφέραμε. Γιατί όχι; Η Νότιγχαμ είναι καλή ομάδα.

Εάν είμαστε καλοί στην Premier League και τα καταφέρουμε στην Ευρώπη, τότε γιατί όχι; Έχουμε ό,τι χρειάζεται, το πιστεύω αυτό. Ωστόσο ο πρώτος στόχος είναι να είμαστε καλοί στην Premier League. Εάν έρθει η Ευρώπη, τότε θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο".

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ