ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαρινάκης: "Να είμαστε σοβαροί και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες"

Μαρινάκης: "Να είμαστε σοβαροί και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Μαρινάκης με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό ενώ έκανε και ένα μίνι απολογισμό της σεζόν έως τώρα.

Σίγουρος ότι αν ο Παναθηναϊκός παίξει όπως κόντρα στην Βέροια και τον Αστέρα και αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργήσει θα μπορέσει να κάνει το διπλό και στην Κομοτηνή εμφανίστηκε ο Νίκος Μαρινάκης με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA".

Ο νεαρός μπακ μίλησε και για το ματς με την Κέρκυρα αλλά και για τον Αντρέα Στραματσόνι ενώ έκανε και ένα μίνι απολογισμό της σεζόν έως τώρα στο τριφύλλι.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Έχετε ένα ματς με τον Πανθρακικό που ακολουθεί αυτό με Κέρκυρα που δεν ήσασταν τόσο καλοί, τι πήγε στραβά; "Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στην Κέρκυρα αν και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς παρόλο που δεν ήμασταν καλοί γιατί είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από την Κέρκυρα και εκείνη μόνο μια που έβαλε και το γκολ.

Αφήνουμε πίσω αυτό το ματς, κοιτάμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε γιατί με τον Πανθρακικό είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και θέλουμε να τελειώσουμε όσο δυνατόν καλύτερα τον πρώτο γύρο. Ξέρουμε ότι ο Πανθρακικός είναι μια πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα του και δεν παρατάει εύκολα τα παιχνίδια και θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Στην Κομοτηνή τι διαφορετικό χρειάζεται να έχει η ομάδα για να πάρει τη νίκη;
"Χρειάζεται ότι είχαμε στο παιχνίδι με την Βέροια και τον Αστέρα. Να είμαστε σοβαροί από το πρώτο λεπτό. Να μην δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο και αντίθετα ότι ευκαιρίες έχουμε εμείς να τις αξιοποιήσουμε".

Θεωρείς ότι η ομάδα αφομοιώνει τα όσα ζητάει ο Αντρέα Στραματσόνι;
"Ναι νομίζω το έχουμε δείξει αυτό παιχνίδι με παιχνίδι από την ημέρα που ήρθε ο κόουτς ότι έχουμε φανερή βελτίωση στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίζουμε και νομίζω παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο".

Ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος και το πρώτο μισό της σεζόν, τι σας μένει μέχρι τώρα;
"Από την αρχή η σεζόν δεν ξεκίνησε όπως θα θέλαμε, και εμείς και όλοι και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Έχουμε μεγάλη πικρία απλά δεν μπορούμε να σταθούμε παραπάνω εκεί γιατί θα έχουμε περισσότερα αρνητικά αποτελέσματα. Για αυτό κοιτάμε όσο πιο πολλές νίκες μπορούμε να πάρουμε να τις πάρουμε και να συνεχίσουμε στο Κύπελλο μέχρι το τέλος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ