ΗΡΑΚΛΗΣ

Μαρίνκοβιτς και με την βούλα

Μαρίνκοβιτς και με την βούλα
μαρινκοβιτς

Παίκτης του Ηρακλή είναι και με την βούλα από σήμερα ο ταλαντούχος 21χρονος Σέρβος, Νεμπόισα Μαρίνκοβιτς

Ο Μαρίνκοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διαρκείας ενός συν τριών (1+3) ετών με την ΠΑΕ Ηρακλής και η διοίκηση της αισθάνεται υπερηφάνεια για το γεγονός ότι μπόρεσε να ενισχύσει το δυναμικό της ομάδας με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και να προσφέρει στον κόσμο της μία τέτοια πανευρωπαϊκής εμβέλειας μεταγραφή.
"Πρώτη" για Γιοβάνοβιτς

Στα αγωνιστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προπόνησε για πρώτη φορά την ομάδα το πρωί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας αφού πρώτα μίλησε στους παίκτες. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο σε θέματα τακτικής και δεν ήταν έντονο, λόγω του προηγηθέντος φιλικού αγώνα.

Ο Γκαρσία ακτινογραφήθηκε στο τραύμα του διαπιστώθηκε ότι η εκτίμηση του γιατρού του Ηρακλή, Μπαμπη Λαζαρίδη, ότι δεν επρόκειτο περί κατάγματος δικαιώθηκε, καθώς πρόκειται για κάκωση συνδέσμων στο μετατάρσιο.

Ο Αργεντινός θα ακολουθήσει θεραπευτικό πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες θα διαπιστωθεί αν θα είναι ετοιμοπόλεμος για την πρεμιέρα.

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος Έμερσον άρχισε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και μέχρι την Τρίτη αναμένεται να περάσει στους ρυθμούς της ομάδας. Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι θα προλάβει την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League την επόμενη Κυριακή με τον Εργοτέλη.

Αύριο το πρόγραμμα προπόνησης περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις 9:30 σε δύο γκρουπ στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ