ΑΕΚ

Μάριος Ηλιόπουλος: Το πάθος για τα αυτοκίνητα και το "Ράλι Ακρόπολις"

Μάριος Ηλιόπουλος: Το πάθος για τα αυτοκίνητα και το "Ράλι Ακρόπολις"
INTIME NEWS

Πέραν όλων των άλλων, ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, έχει πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους αγώνες αυτοκινήτου. Ποια η σύνδεσή του με το "Ράλι Ακρόπολις".

Ο Μάριος Ηλιόπουλος αποτελεί τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως έγινε επίσημα γνωστό από τα χείλη του Δημήτρη Μελισσανίδη το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου. Ο εφοπλιστής, που θα ηγηθεί πλέον της Ένωσης, είναι μια περίπτωση ανθρώπου που “δίνεται” σε ότι και αν αποφασίσει να ασχοληθεί.

Οι φίλοι της ΑΕΚ αλλά και όλοι οι φίλαθλοι, θα πρέπει να περιμένουν έναν άνθρωπο δραστήριο και ευθύ, που δεν μασάει τα λόγια του και πράττει με βάση όλα όσα του ορίζει το ένστικτό του (αλλά και η πολυάριθμη ομάδα συνεργατών του).

Η ενασχόλησή του με τους αγώνες αυτοκινήτου, ήταν καθοριστικής σημασίας μια και η δυναμική του ως άνθρωπος, έδωσε μια πολύ καλή βάση προκειμένου να έχει ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου στο "τιμόνι" του, έναν πολύ δυναμικό και ενεργό οδηγό υψηλού επιπέδου και καθόλου τυχαία, διατέλεσε Πρόεδρος για 4 συνεχόμενες θητείες από το 2015 έως το 2023.

Η μεθοδικότητα και η ολιστική προσέγγιση σε κάθε θέμα που απασχολούσε το προεδρείο, έφερε αποτελέσματα και λύσεις σε προβλήματα που απασχολούσαν για χρόνια το χώρο των μηχανοκίνητων σπορ.

Η παρουσία του ως αγωνιζόμενος στις αναβάσεις και όχι μόνο, πάντα με κορυφαίας απόδοσης μοντέλα, έδινε έναν πολύ καλό λόγο για να πολλαπλασιαστεί ο κόσμος που παρακολουθούσε τους αγώνες από κοντά.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε επίσης στα "πέτρινα χρόνια" του Ράλι Ακρόπολις, καθώς ο Εθνικός μας αγώνας δεν μπορούσε να σταθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) λόγω αδυναμίας στην κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων που είχαν δημιουργηθεί από προηγούμενες χρονιές. Τελευταία χρονιά που το Ακρόπολις ήταν στο καλεντάρι του WRC ήταν το 2013. Από το 2014 και μέχρι το 2017, η SeaJets υποστήριξε έμπρακτα το όνομα του Ακρόπολις, αναλαμβάνοντας τη βασική του χορηγική ανάγκη στον δεύτερο τη τάξει θεσμό, στο ERC που αφορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι.

Με την προσπάθεια αυτή να πιστώνεται απευθείας στον Μάριο Ηλιόπουλο που εκείνη την περίοδο έδειξε με τον πλέον πειστικό τρόπο την αγάπη του για τους αγώνες αυτοκινήτου, το Ράλι Ακρόπολις έμεινε "ζωντανό" ως διοργάνωση και εν τέλει, το 2021 επανήλθε στο πρόγραμμα του WRC όπου και παραμένει.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ