COPA AMERICA

Μαρκαριάν:"Ο Θεός μας θέλει στον τελικό"

Μαρκαριάν:"Ο Θεός μας θέλει στον τελικό"

Διαβάστε τις δηλώσεις του τεχνικού του Περού, Σέρχιο Μαρκαριάν παραμονές του ημιτελικού του Κόπα Αμέρικα κόντρα στην Ουρουγουάη.

Το Περού παρότι πέτυχε μόλις μία νίκη στο πλαίσιο του 3ου ομίλου (1-1-1) κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά ως η καλύτερη τρίτη της διοργάνωσης.

Εκεί κατάφερε να αποκλείσει την Κολομβία σκοράροντας δύο γκολ στην παράταση (2-0).

Πλέον η νέα πρόκληση για τον άλλοτε τεχνικό του Παναθηναϊκού ακούει στο όνομα Ουρουγουάη. Πρόκειται για το τελευταίο εμπόδιο στον δρόμο για τον τελικό του Κόπα Αμέρικα.

" Η νίκη στα προημιτελικά κόντρα στην Κολομβία μας ένωσε ακόμη περισσότερο, δίνοτας μας αυτοπεποίθηση. Πλέον σκεφτόμαστε πως μπορούμε να παίξουμε στον τελικό. Ο Θεός θέλει να φτάσουμε μέχρι εκεί" ανέφερε αρχικά.

Ο Μαρκαριάν μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Ουρουγουάη. " Είναι μία μεγάλη ομάδα που δεν μπορείς να την κερδίσεις εύκολα.

Διαθέτει ικανότατο προπονητή, ενώ ζουν και αναπνέουν για ποδόσφαιρο. Το Μοντεβιδέο έχει 1,5 εκατ. κατοίκους, όμως γεμίζουν το "Σεντενάριο" (σ.σ.:χωρητικότητας 66.1006 θέσεων) τουλάχιστον τρεις φορές τον χρόνο".

Ο 66χρονος προπονητής εξέφρασε παράλληλα την επιθυμία να προκριθεί το Περού στα τελικά του Μουντιάλ 2014.

"Θέλουμε να παίξουμε εκεί αλλά ακόμη πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Μας περιμένει δύσκολο έργο κόντρα στην Ουρουγουάη".

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ