COPA AMERICA

Μαρκαριάν: "Στο Top-10 ο Καστίγιο"

Μαρκαριάν: "Στο Top-10 ο Καστίγιο"
Μαρκαριάν

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αποθεώνει τον Νέρι Καστίγιο λέγοντας ότι είναι ''μες στους δέκα καλύτερους παίκτες στον κόσμο''

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή και του Ιωνικού, ο οποίος εκτελεί πλέον χρέη τεχνικού διευθυντή στην μεξικανική Κρουζ Αζούλ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον 23χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή.
" Είναι ένας απίστευτος παίκτης που δίνει μεγάλη δύναμη στην επιθετική γραμμή. Είναι μέσα στους 10 καλύτερους του κόσμου δίχως αμφιβολία.

Δεν ξέρω άλλον να βρίσκεται στην κατάσταση του Καστίγιο αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως οι Ροναλντίνιο, Ντέκο και Ετό. Σε αυτό το επίπεδο πιστεύω πως βρίσκεται και ο Νέρι" τόνισε ο 63χρονος Ουρουγουανός τεχνικός.

Για τον Καστίγιο που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής στο Κόπα Αμέρικα τέσσερα τέρματα φέρεται να υφίσταται ενδιαφέρον και από την Τσέλσι, αφού τον "ερυθρόλευκο" επιθετικό παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό ο σκάουτερ των Λονδρέζων, Πέλε Άντερσον.

Σε ότι αφορά την Βαλένθια, οι "νυχτερίδες" έχουν ως πρώτο στόχο τον Λούτσο Γκονζάλες της Πόρτο και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις δεν ευοδωθούν τότε θα επανέλθουν στον Καστίγιο.

Τα γκολ του Νέρι εναντίον της Παραγουάης:



Το γκολ του Καστίγιο επί της Βραζιλίας:



To γκολ του Νέρι με αντίπαλο τον Ισημερινό





















TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ