ΠΑΡΙ

Μαρκίνιος: Στη λίστα της Αλ Ιτιχάντ ο αμυντικός της Παρί

PSG's Marquinhos talks to the media at a press conference ahead of the Champions League Group F soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint-Germain in Dortmund, Germany, Tuesday, Dec. 12 , 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Μαρκίνιος σε συνέντευξη Τύπου. @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Μαρκίνιος φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο της Αλ Ιτιχάντ, η οποία ενδιαφέρεται σοβαρά να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας ετοιμάζονται για άλλο ένα καλοκαίρι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αποκτήσουν κορυφαίους αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Εν προκειμένω, η Αλ Ιτιχάντ επιθυμεί να κάνει μία δυνατή αρχή, με την ίδια να υποστηρίζεται πως ενδιαφέρεται έντονα για τον Μαρκίνιος της Παρί Σεν Ζερμέν.

Φαίνεται πως η ομάδα από την Άπω Ανατολή εξετάζει σοβαρά τον Βραζιλιάνο αμυντικό και επιθυμεί να τον κάνει συμπαίκτη με τους Μπενζεμά και Καντέ. Μάλιστα, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, αλλά και η Παρί Σεν Ζερμέν φέρονται να γνωρίζουν το ενδιαφέρον της Αλ Ιτιχάντ, το οποίο όμως δεν έχει μετουσιωθεί σε πρόταση μέχρι στιγμής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρκίνιος αποτελεί τον παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των Παριζιάνων. Βέβαια, παρά την πολυετή παρουσία του στην ομάδα, ο Βραζιλιάνος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει με προορισμό το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας εφόσον κατατεθεί ικανοποιητική πρόταση.

Παρόλα αυτά, η γαλλική ομάδα δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να αποχωριστεί έναν τόσο κομβικό ποδοσφαιριστή και αναμένεται να προβάλλει αντίσταση σε περίπτωση που ο παίκτης ζητήσει να πάρει μεταγραφή και επομένως η υπόθεσή απόκτησή του δεν θα είναι εύκολη.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ