ΑΡΗΣ

Μάρκο Αουρέλιο: "Τα καλύτερα έρχονται"

Μάρκο Αουρέλιο: "Τα καλύτερα έρχονται"
αουρελιο

Έτοιμος να ξαναγίνει αγαπητός στον κόσμο του Άρη είναι ο Αουρέλιο. Αισιοδοξία για Νάτσο Γκαρσία και Ρεγκέιρο

"Έχουμε αλλάξει προπονητή οπότε και φιλοσοφία στον τρόπο του παιχνιδιού μας. Όσον αφορά την προετοιμασία μας όμως γίνεται εξίσου σκληρή δουλειά", τόνισε αρχικά ο Μάρκο Αουρέλιο και πρόσθεσε: " Την προηγούμενη χρονιά είχα κάποια προβλήματα τραυματισμών που με άφησαν πίσω. Φέτος ωστόσο νιώθω καλά με την περσινή χρονιά να την αφήνουμε πίσω και όλοι μαζί να κοιτάμε μπροστά".



Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το τι έγινε με την ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Ανόρθωση ο Μάρκο Αουρέλιο δεν θέλησε να πει κάτι. " Ότι έγινε έγινε. Δεν θα ήθελα να μιλήσω. Κοιτάω μπροστά με την ομάδα του Άρη", και πρόσθεσε: "Θέλω να συγκεντρωθώ στην φετινή προετοιμασία με τον Άρη. Βέβαια γράφτηκαν πολλά που δεν είναι όλα αληθές και δεν θέλω να το συζητάω. Παρόλα αυτά τα καλύτερα έρχονται", για να καταλήξει σχετικά:

"Το ότι έγινε είναι κάτι που με στεναχωρεί. Το έχω αφήσει στο παρελθόν. Πλέον είμαι διατεθειμένος να δίνω το 200% και 300% για να ξαναγίνω αγαπητός στους φιλάθλους του Άρη".



Σε ερώτηση για το ότι το γκολ του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο περσινό πρωτάθλημα της Super League ψηφίστηκε ως το καλύτερο σχολίασε: " Φυσικά και με κάνει ευτυχισμένο. Με αφήνει πάρα πολύ ευχαριστημένο και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό".



Για το αν η αλλαγή προπονητή αναμένεται να τον βοηθήσει την νέα αγωνιστική περίοδο τόνισε: " Ο κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία. Άλλη ο κ. Μπάγεβιτς και άλλη ο Κίκε. Πάντα τα δίνω όλα. Με κάποιους προπονητές πολλές φορές αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες παραπάνω. Εγώ πάντως έχω όλη την διάθεση να δουλέψω για το καλύτερο για την ομάδα".



Συγκεκριμένα για την παρουσία του Κίκε Ερνάντεθ ο Βραζιλιάνος είπε: "Όχι μόνο οι Βραζιλιάνοι αλλά και οι Έλληνες και οι Ισπανοί που υπάρχουν στην ομάδα είναι ποιοτικοί παίκτες και θέλουν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η δουλειά με τον κ. Μπάγεβιτς και τους συνεργάτες του δεν ήταν καλή".



Όσο τέλος για το μήνυμα που θέλησε ο Μάρκο Αουρέλιο να στείλει στους φιλάθλους του Άρη ήταν: "Θα ήθελα να πω ότι θα δώσω το παν μέσα στο γήπεδο για να αποδείξω την αξία μου. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά για να παίξω στην Ευρώπη. Αν έχουν δημιουργηθεί κάποιες εντυπώσεις θα πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι του Άρη ότι είναι τιμή μου να φοράω την φανέλα του Άρη. Για αυτό και θα δουλέψω πάρα πολύ σκληρά και θα το αποδείξω μέσα στο γήπεδο πόσο θέλω να βρίσκομαι στον Άρη".



Αισιοδοξία για Γκαρσία και Ρεγκέιρο


Ένα από τα θέματα στο οποίο αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη ακόμα και στην διάρκεια της σημερινής ημέρας είναι της επέκτασης του συμβολαίου του Νάτσο Γκαρσία μέχρι το καλοκαίρι του 2013 με το υπάρχον του να λήγει το επόμενο του 2009. Αυτό γιατί ίσως και σήμερα δεν αποκλείεται να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπός του Λουτσιάνο Καπικιόνι για συζητήσεις με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και την επίτευξη συμφωνίας. Όσο για τον διεθνή Βολιβιανό από την πλευρά του στο Ζέεφλεντ της Αυστρίας επανέλαβε την επιθυμία του για επέκταση του συμβολαίου του.

Παράλληλα στον Άρη επικρατεί αισιοδοξία απόκτησης του Μάριο Ρεγκέιρο. Με τον διεθνή Ουρουγουανό αριστερό χαφ όπως είναι γνωστό έχει επέλθει ήδη μαζί του συμφωνία και αυτό που απομένει είναι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να τα βρει με αυτή της Βαλένθια στην επαφή που θα υπάρξει. Μία συμφωνία που είναι πολύ πιθανό ακόμα και την Τετάρτη.

Εκτός του Ρεγκέιρο στα υπόψη της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι πάντα και ο διεθνής τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Μιχάλης Σηφάκης, για τον οποίο επίσης αναμένονται εξελίξεις από μέρα σε μέρα. Σε περίπτωση πάντως που δεν προχωρήσει του διεθνή Ουρουγουανού στα υπόψη του Άρη φαίνεται να βρίσκεται ο 28χρονος Μάριο Ρόσας της Καστεγιόν.

Μοναδικός απών ο Ρονάλντο


Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Άρη στο Ζέεφλεντ της Αυστρίας και η σημερινή μέρα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις. Ο Κίκε Ερνάντεθ από χθες και για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ρονάλντο Γκιάρο ωστόσο είδε προς ικανοποίησή του είδε σήμερα το πρωί τους Νέτο, Λέμπο και Ντελόρτε να τίθενται στην διάθεσή του. Όσο για τον Βραζιλιάνο η απουσία του έχει να κάνει με την θλάση πρώτου βαθμού που υπέστη στον δικέφαλο του.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ