ΠΑΟΚ

Μάρκος Αντόνιο προ των πυλών

Μάρκος Αντόνιο προ των πυλών
μαρκος αντονιο

Επιστρέφει πιθανότατα ο Μάρκος Αντόνιο. Σαλπιγγίδης: "Θα γυρίσω στον ΠΑΟΚ". Με Κρέσιτς κόντρα στην ΑΕΚ

Ζήσης Βρύζας και Σέρτζιο Κονσεϊσάο μέσα σε απόλυτη μυστικότητα φρόντισαν το τελευταίο εξάμηνο και παρακολούθησαν την πορεία του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού στην Πορτογαλία με την Μπελενένσες με αποτέλεσμα να πειστούν ότι μπορεί να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στην νέα αγωνιστική περίοδο με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.
Θα πρέπει δε να σημειωθεί ότι η επιστροφή του Μάρκος Αντόνιο και πάλι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ αποτελεί έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της διοίκησης της ΠΑΕ για την νέα αγωνιστική περίοδο έχοντας ως σύμμαχο στην προσπάθειά τους αυτή και το θέλω του 27χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού να επιστρέψει στην Τούμπα.

Με την εξέλιξη αυτή μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Μάρκος Αντόνιο στο γήπεδο της Τούμπας στις 16 Ιανουαρίου για να παρακολουθήσει το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης και στο περιθώριο του οποίου και τιμήθηκε και χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας.

Σαλπιγγίδης: "Θα γυρίσω στον ΠΑΟΚ"

Ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ της μεταγραφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε η εφημερίδα "Sportday". Ο διεθνής επιθετικός, μετά τη φιέστα του Παναθηναϊκού, συνομίλησε με τον πρόεδρο του "τριφυλλιού", Νικόλα Πατέρα, εκφράζοντάς του την επιθυμία να φύγει από την Αθήνα.

" Πρόεδρε, θέλω να σου πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από την ομάδα και από τον κόσμο, αλλά υπάρχουν πράγματα που με αναγκάζουν όπως φαίνεται να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ. Εκεί είναι όλοι οι δικοί μου άνθρωποι. Θέλω να γυρίσω κοντά τους. Δεν μπορώ να μείνω άλλο στην Αθήνα. Δεν είναι θέμα οικονομικό, είμαι ευχαριστημένος από την προσφορά που μου κάνατε. Την τελική απόφαση δεν την έχω πάρει ακόμα, αλλά δύσκολα θα κάνω κάτι διαφορετικό", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σαλπιγγίδης προς τον πρόεδρο της "πράσινης" ΠΑΕ.

Με Κρέσιτς κόντρα στην ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ, στην οποία δεν συμμετείχαν οι Χαλκιάς, Μουν και Κοντρέρας, οι οποίοι βρίσκονται σε άδεια λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Τούμπας, η οποία αποτελείται από τους: Κρέσιτς, Γλύκο, Αραμπατζή, Καρασαλίδη, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Μίλιεβιτς, Παπάζογλου, Φωτάκη, Τσιρίλο, Εντίνιο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ