ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ντε Τζέρμπι

Brighton's head coach Roberto De Zerbi applauds supporters at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton and Hove at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
Brighton's head coach Roberto De Zerbi applauds supporters at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton and Hove at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2024. (AP Photo/Rui Vieira) @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Μία ανάσα από το να αναλάβει τα ηνία της Μαρσέιγ είναι ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου να κάνει γνωστό πως ήρθε σε κατ'αρχήν συμφωνία με τον Ιταλό για να βρίσκεται στον πάγκο της από τη νέα σεζόν.

Μετά από τις Σασουόλο (2018-2021), Σαχτάρ (2021-22) και Μπράιτον (2022-24) ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι ετοιμάζεται για ακόμη ένα σημαντικό βήμα στην προπονητική καριά του, που ακούει στο όνομα Μαρσέιγ.

Οι Φωκαείς άσκησαν έντονο πρέσινγκ στον 45χρονο Ιταλό μετά από την έκδοση του διαζυγίου του με την Μπράιτον και αυτό φαίνεται πως απέδωσε, αφού αργά το βράδυ της Δευτέρας έκαναν γνωστό πως ήρθαν σε κατ'αρχήν συμφωνία μαζί του.

"Η Ολιμπίκ ανακοινώνει ότι κατέληξε σε κατ'αρχήν συμφωνία με τον Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι. Ο σύλλογος αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για να επισημοποιηθεί η άφιξη του Ιταλού προπονητή και του επιτελείου του στον πάγκο της ομάδας και να προετοιμαστεί για την άφιξή του στη Μασσαλία τις επόμενες ημέρες", αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, ο Ντε Τζέρμπι θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μαρσέιγ, ενώ στην Μπράιτον θα καταβληθεί ένα ποσό γύρω στα 6 εκατομμύρια ευρώ, που ήταν η ρήτρα αποδέσμευσής του.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ