ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Χειρουργήθηκε ο Μπαλέρντι και δεν παίζει κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Λεονάρντο Μπαλέρντι απογοητευμένος στο Μαρσέιγ - Λοκομοτίβ Μόσχας στο Βελοντρόμ για το Europa League.
Ο Λεονάρντο Μπαλέρντι απογοητευμένος στο Μαρσέιγ - Λοκομοτίβ Μόσχας © 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Λεονάρντο Μπαλέρντι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, κάτι που σημαίνει ότι τελείωσε η σεζόν για εκείνον και δεν θα παίξει στους δύο αγώνες της Μαρσέιγ κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει η Provence.

Χωρίς τον Λεονάρντο Μπαλέρντι θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ η Μαρσέιγ στα παιχνίδια των προημιτελικών του Europa Conference League (7/4-14/4).

Ο 23χρονος Αργεντινός αμυντικός πέρασε την πόρτα του χειρουργείου την Τετάρτη (23/3), προκειμένου να γίνει αποκατάσταση ενός προβλήματος στον αριστερό ώμο. Όπως αναφέρει η La Provence, χάνει τη σεζόν καθώς χρειάζεται τρεις με τέσσερις μήνες ανάρρωσης.

Πριν από περίπου επτά μήνες είχε υποστεί εξάρθρωση ώμου και εκ τότε αντιμετώπιζε πρόβλημα. Μάλιστα, η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη για μετά το τέλος της σεζόν, ωστόσο έγινε η επίσπευσή της.

Πάντως, ο Μπαλέρντι θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με φωτογραφία του στα social media. "Ναι, γιατρέ; Μπορώ να φύγω από το νοσοκομείο; Ο δρόμος της ανάρρωσης ξεκίνησε" έγραψε συγκεκριμένα. Τη φετινή σεζόν ο κεντρικός αμυντικός της Μαρσέιγ είχε 24 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ