ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Δύο παίκτες έρχονται, ένας φεύγει για την ομάδα του Ντε Τσέρμπι

Μαρσέιγ: Δύο παίκτες έρχονται, ένας φεύγει για την ομάδα του Ντε Τσέρμπι
Ο Ισμαέλ Κονέ με τη φανέλα της εθνικής Καναδά στο Copa America @2024 AP IMAGES/JULIO CORTEZ

Σε διορθωτικές κινήσεις εν όψει της νέας σεζόν στη Γαλλία προχωράει η Μαρσέιγ του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, καθώς οι Μασσαλοί βρίσκονται κοντά στην προσθήκη των Λιλιάν Μπρασιέ και Ισμαέλ Κονέ, την ώρα που ο Ιλιμάν Εντιαγέ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε για τη Μαρσέιγ ήταν καταστροφική, τουλάχιστον εντός των τειχών της Γαλλίας, καθώς οι Μασσαλοί έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Europa League, όπου και αποκλείστηκαν από τη μετέπειτα νικήτρια της διοργάνωσης, Αταλάντα.

Η νέα χρονιά θα βρει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού της Γαλλίας εκτός Ευρώπης, αλλά με νέο προπονητή, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί η μετακίνηση του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι από την Μπράιτον στη Μαρσέιγ.

Οι Πάμπλο Λονγκόρια και Μεντχί Μπενατιά κινούνται για να κλείσουν τις πρώτες μεταγραφές της ομάδας, με τους Λιλιάν Μπρασιέ και Ισμαέλ Κονέ να είναι ένα βήμα πριν να γίνουν κάτοικοι Μασσαλίας.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο κεντρικός αμυντικός της Μπρεστ θα αποκτηθεί ως δανεικός από τη Μαρσέιγ και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2024/25 θα μπει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς που φτάνει τα 11.000.000 ευρώ, ενώ η μεταγραφή του Καναδού μέσου της Γουότφορντ θα κυμανθεί στα 12.500.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή το δρομολόγιο Γαλλία -Αγγλία θα κάνει ξανά ο Ιλιμάν Εντιαγέ, αφού η Έβερτον έφτασε συ πλήρη συμφωνία για να πάρει τον 24χρονο μεσοεπιθετικό για ένα ποσό 20 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 18,5 είναι φιξ.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ