ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Μία ανάσα από το deal με τον Ντε Τζέρμπι

Brighton's head coach Roberto De Zerbi applauds supporters at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton and Hove at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
Brighton's head coach Roberto De Zerbi applauds supporters at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton and Hove at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2024. (AP Photo/Rui Vieira) @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι είναι μία ανάσα από τον επόμενο σταθμό στην προπονητική καριέρα του, με έναν Ιταλό δημοσιογράφο να αποκαλύπτει πως αυτός θα είναι η Μαρσέιγ.

Μετά από το αντίο που είπε στην Μπράιτον και τις επαφές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν κατέληξαν σε συμφωνία, ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι είναι κοντά στο να επιστρέψει στους πάγκους αλλά αυτή τη φορά όχι σε ομάδα της Premier League.

Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Μικέλε Κρισιτιέλο, η Μαρσέιγ έκανε δυναμικό μπάσιμο για να τον αποκτήσει και ο Ιταλός δελεάστηκε από το κόρτε που δέχτηκε, αναλογιζόμενος πως η παρουσία του στην Ligue 1 θα αποτελούσε ένα σκαλοπάτι για την ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη στην καριέρα του.

Όσον αφορά στη διάρκεια της συνεργασίας, η ιστοσελίδα "Sportmediaset" υποστηρίζει πως οι Φωκαείς προσφέρουν στον Ντε Τζέρμπι διάρκειας τριών ετών, με τη διαφαινόμενη συμφωνία να αφήνει στα κρύα του λουτρού τον Κονσεϊσάο που συζητούσε με τον γαλλικό σύλλογο το τελευταίο διάστημα.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ