ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ - Παρί: Το σοκαριστικό μαρκάρισμα του Παγέτ στον Βεράτι

Ο Ντιμιτρί Παγέτ με τη φανέλα της Μαρσέιγ κατά τη διάρκεια ντέρμπι της Ligue 1 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Ντιμιτρί Παγέτ με τη φανέλα της Μαρσέιγ κατά τη διάρκεια ντέρμπι της Ligue 1 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν Ⓒ 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Η Παρί Σεν Ζερμέν έφυγε με σπουδαίο τρίποντο από το "Βελοντρόμ" επικρατώντας 2-0 της Μαρσέιγ, με το ντέρμπι να ξεφεύγει όμως στις καθυστερήσεις από ένα επικίνδυνο φάουλ του Παγέτ στον Βεράτι που έφερε απευθείας κόκκινη κάρτα (VIDEO).

Ντέρμπι μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ χωρίς ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα και αποβολές, δεν γίνεται! Στο ντέρμπι του πρώτου γύρου που οι Φωκαείς πήραν τη νίκη με 1-0 υπήρχαν πέντε συνολικά αποβολές ενώ την... παράδοση με τις κόκκινες κάρτες συνέχισαν οι δύο ομάδες και στο αντίστοιχο ματς του δευτέρου γύρου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πήρε τη νίκη με 2-0 με τα γκολ των Εμπαπέ και Ικάρντι, με τα πνεύματα ωστόσο να οξύνονται λίγο πριν το τελικό σφύριγμα.

Ήταν για την ακρίβεια το 91ο λεπτό, με τον Παγέτ να σηκώνει χωρίς λόγο πολύ ψηλά τις τάπες του παπουτσιού του και να πετυχαίνει τον Μάρκο Βεράτι ξαπλώνοντάς τον στο έδαφος, με τον διαιτητή να μην έχει άλλη επιλογή από του δείξει το δρόμο προς τα αποδυτήρια μέσω απευθείας κόκκινης κάρτας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΜΕΣΟΥ:

Photo Credits: ⓒ 2021 Daniel Cole/Associated Press

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ