ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Προφορική συμφωνία με Ντε Τσέρμπι οι Γάλλοι

Brighton's head coach Roberto De Zerbi gestures as he takes his seat before the English Premier League soccer match between Brighton & Hove Albion and Tottenham Hotspur at the Amex stadium in Brighton, England, Thursday, Dec. 28, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Ντε Τσέρμπι στον πάγκο της Μπράιτον. © 2023 IAN WALTON/AP IMAGES

Την νέα του ομάδα φαίνεται να έχει βρει ο Ντε Τσέρμπι, ο οποίος υποστηρίζεται πως συμφώνησε προφορικά με την Μαρσέιγ και αναμένεται να συνεχίσει την προπονητική στην Γαλλία.

Επιτεύχθηκε προφορική συμφωνία μεταξύ του πρώην τεχνικού της Μπράιτον, Ντε Τσέρμπι και της Μαρσέιγ και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Ιταλός θα αναλάβει την γαλλική ομάδα μετά την επιτυχημένη παρουσία του στην Premier League.

Πολύ πριν από την αποχώρηση του Ντε Τσέρμπι από την Μπράιτον, τα δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του ήταν πολλά και ολοένα και αυξάνονταν. Πλέον, ο ίδιος έχοντας αφήσει πίσω του την Premier League αναμένεται σύμφωνα με την Athletic να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία μετά την επίτευξη προφορικής συμφωνίας με την Μαρσέιγ.

Ο Ιταλός τεχνικός απέχει ελάχιστα μόνο βήματα προτού επισημοποιηθεί η συμφωνία και εφόσον αυτό συμβεί, τότε ο ίδιος θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα, την οποία θα επιχειρήσει να επαναφέρει αγωνιστικά στην ελίτ της League 1.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντε Τσέρμπι έφυγε από την Μπράιτον δίχως αποζημίωση ενώ η αγγλική ομάδα δικαιούται να της καταβληθεί αντίτιμο σε περίπτωση που ο προπονητής ξεκινήσει αμέσως σε νέο σύλλογο. Η Μαρσέιγ υποστηρίζεται πως είναι διατεθειμένη να πληρώσει στην Μπράιτον 6 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του προπονητή στο επόμενο διάστημα.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ