ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Γκρίνγουντ

Ο Μέισον Γκρίνγουντ
Ο Μέισον Γκρίνγουντ @ 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Μαρσέιγ κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Μέισον Γκρίνγουντ, με τη γαλλική ομάδα να εντείνει τις προσπάθειές της για να φέρει εις πέρας τη μεταγραφή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί να παραχωρήσει τον Μέισον Γκρίνγουντ και η ομάδα που εμφανίζεται φαβορί για την απόκτησή του είναι η Μαρσέιγ, η οποία κατέθεσε επίσημη πρόταση στους "Κόκκινους Διαβόλους" και πλέον οι δύο πλευρές έχουν βρεθεί πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο νεαρός Άγγλος δεν προπονήθηκε με την ομάδα, γεγονός που επιβεβαιώνει την πρόθεση της για την παραχώρησή του, και η Μαρσέιγ διατηρεί τον πρώτο λόγο για την μεταγραφή με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται ακόμη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί το πλαίσιο της συμφωνίας να βασίζεται σε δανεισμό του 22χρονου επιθετικού με υποχρεωτική ρήτρα αποδέσμευσης, καθώς και την προσθήκη ενός ικανοποιητικού ποσοστού μεταπώλησης.

Ο Γκρίνγουντ βρίσκεται επίσης στη λίστα δύο ακόμα συλλόγων, μεταξύ άλλων της Γιουβέντους και της Λάτσιο, όμως σε κάθε περίπτωση τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του διατηρεί η Μαρσέιγ. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως η Γιουνάιτεντ είχε απορρίψει την πρώτη πρόταση της Λάτσιο, όπως επίσης και εκείνη της "Γηραιάς Κυρίας", η οποία ανερχόταν στα 20 εκατομμύρια και προέβλεπε 50% ποσοστό μεταπώλησης.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ