ΑΕΚ

Μαρσιάλ: Αποθεωτική υποδοχή για τον Γάλλο επιθετικό στο "Ελ. Βενιζέλος" από χιλιάδες φίλους της ΑΕΚ

Μαρσιάλ: Αποθεωτική υποδοχή για τον Γάλλο επιθετικό στο "Ελ. Βενιζέλος" από χιλιάδες φίλους της ΑΕΚ
INTIME

Η ΑΕΚ πυροδότησε την βόμβα του Αντονί Μαρσιάλ, με τον 28χρονο Γάλλο φορ να φτάνει στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (18/9) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση και να τυγχάνει αποθεωτικής υποδοχής από χιλιάδες φίλους των κιτρινόμαυρων που βρέθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Αντονί Μαρσιάλ προσφέροντάς του ένα μυθικό τριετές συμβόλαιο (επιβεβαιώνοντας πλήρως το SPORT24 που είχε φέρει στο φως από τις 3 Σεπτεμβρίου την εξωπραγματική πρόταση της Ένωσης προς τον Γάλλο) και η τεράστια αυτή μεταγραφική κίνηση βρίσκεται πλέον στην τελική της ευθεία.

Και αυτό γιατί ο επί μία εννιαετία επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2015-2024), που έχει φορέσει και τη φανέλα των Μονακό και Σεβίλλης, έφτασε το βράδυ της Τετάρτης (18/9) στην Ελλάδα ώστε να υποβληθεί από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του, με τη διοίκηση των κιτρονόμαυρων να κάνει κάλεσμα στον κόσμο της να βρεθεί στο αεροδρόμιο στις 21:40 για να τον καλωσορίσει και εκείνοι να ανταποκρίνονται απόλυτα, προσφέροντάς του μία εντυπωσιακή υποδοχή.

Οπαδοί της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να υποδεχτούν τον Αντονί Μαρσιάλ | 18 Σεπτεμβρίου 2024
Οπαδοί της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να υποδεχτούν τον Αντονί Μαρσιάλ | 18 Σεπτεμβρίου 2024 INTIME SPORTS
Ενθουσιώδης υποδοχή στον Αντονί Μαρσιάλ από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" | 18 Σεπτεμβρίου 2024
Ενθουσιώδης υποδοχή στον Αντονί Μαρσιάλ από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" | 18 Σεπτεμβρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS | ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Ενθουσιώδης υποδοχή στον Αντονί Μαρσιάλ από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" | 18 Σεπτεμβρίου 2024
Ενθουσιώδης υποδοχή στον Αντονί Μαρσιάλ από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" | 18 Σεπτεμβρίου 2024 INTIME SPORTS
Ενθουσιώδης υποδοχή στον Αντονί Μαρσιάλ από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" | 18 Σεπτεμβρίου 2024
Ενθουσιώδης υποδοχή στον Αντονί Μαρσιάλ από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" | 18 Σεπτεμβρίου 2024 INTIME SPORTS | ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Περίπου 3.000 οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και αποθέωσαν τον Γάλλο διεθνή επιθετικό, που με τη σειρά του έδειχνε ευτυχισμένος από το πρώτο του συναπάντημα με τους φίλους της Ένωσης, ενόψει της επικείμενης ολοκλήρωσης του τεράστιου deal με την ελληνική ομάδα.

Ήταν τέτοια η αγάπη του κόσμου για τον Γάλλο στράικερ όπου περικλύκλωσαν το αμάξι μέσα στο οποίο επέβαινε και έδωσαν μάχη για το ποιος θα τραβήξει την καλύτερη φωτογραφία, με το αμάξι του Γάλλου να ακινητοποιείται για αρκετή ώρα και τους φίλους της Ένωσης να του αφιερώνουν το ένα σύνθημα μετά το άλλο.

Το who is who του Μαρσιάλ

O Αντονί Μαρσιάλ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Λιόν και το 2013 έγινε μέλος της πρώτης ομάδας των λιονέ, για να μετακινηθεί το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς στην Μονακό και να γίνει γνωστός στο φίλαθλο κοινό μέσω της διετούς παρουσίας του στους Μονεγάσκους.

Την 1η Σεπτεμβρίου 2015 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δαπανάει το ποσό των 42 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της και να υπογράφει μαζί του τετραετές συμβόλαιο, με τον Μαρσιάλ να μένει τελικά ελεύθερος από τους κόκκινους διαβόλους ύστερα από 9 χρόνια παρουσίας στην Αγγλία, μετρώντας 317 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 90 γκολ.

Έχει αγωνιστεί επίσης στην Μονακό με 70 συμμετοχές, στη Σεβίλλη με 12 και στη Λιόν με τέσσερις. Στην τροπαιοθήκη του δεσπόζουν ένα Europa League, ένα FA Cup, δύο League Cup Αγγλίας με την Γιουνάιτεντ και ένα Nations League με την εθνική Γαλλίας, με τη φανέλα της οποίας έχει αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ