ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρσιάλ: Χάλασε η μεταγραφή του στην Φλαμένγκο, αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι

Ο Αντονί Μαρσιάλ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ματς της Premier League κόντρα στην Τσέλσι | 25 Μαΐου 2023
Ο Αντονί Μαρσιάλ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ματς της Premier League κόντρα στην Τσέλσι | 25 Μαΐου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, απομακρύνεται και από την Φλαμένγκο, με ρεπορτάζ από την Βραζιλία να αποκαλύπτουν πως ναυάγησε το deal μεταξύ των δύο πλευρών λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεών του.

Ο Αντονί Μαρσιάλ αποχαιρέτησε το καλοκαίρι του 2024 τον κόσμο της Premier League έπειτα από εννέα χρόνια παρουσίας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (σε αυτό το διάστημα δόθηκε μία φορά δανεικός, στην Σεβίλλη), ωστόσο αν και είναι μόλις 28 ετών εξακολουθεί να μένει εκτός δράσης.

Το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ προσπάθησε να κάνει το "κόλπο γκρόσο" προσφέροντάς του ένα μεγάλο συμβόλαιο, χωρίς όμως επιτυχία, με το εντυπωσιακό πάντως στην περίπτωσή του να είναι πως δεν προχωράει ούτε ο "γάμος" με την Φλαμένγκο.

Ο ιστορικός βραζιλιάνικος σύλλογος έκανε κίνηση για τον εντάξει στο δυναμικό του μετά από τον σοβαρό τραυματισμό (στο γόνατο) του Πέδρο, ωστόσο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη "χώρα της σάμπα", όλα δείχνουν πως έχουμε ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις.

Όπως αποκάλυψε η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "Meia Hora", ο λόγος που δεν θα μετακομίσει ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός στην Βραζιλία έχει να κάνει με τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του, με τον Μαρσιάλ να αξιώνει τριετές συμβόλαιο έναντι ενός μεγάλου ποσού στο οποίο η διοίκηση της "Φλα" αδυνατεί να ανταποκριθεί.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως στην παρουσα φάση η διαφορά των δύο πλευρών είναι τόσο μεγάλη η οποία πολύ δύσκολα θα καλυφθεί, γεγονός που εξακολουθεί να κρατάει τον Γάλλο εγκλωβισμένο στο ταμείο ανεργίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ