ΙΝΤΕΡ

Μαρτίνες: "Δεν θα φύγω απ' την Ίντερ το καλοκαίρι"

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ίντερ κόντρα στην Λάτσιο για την Serie A
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ίντερ κόντρα στην Λάτσιο για την Serie A Ⓒ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες με συνέντευξή του στην Gazzetta dello Sport ξεκαθάρισε ότι δεν θα φύγει από την Ίντερ το καλοκαίρι, ενώ σκοπεύει να μείνει για πολύ καιρό στους νερατζούρι.

Συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport παραχώρησε ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο επιθετικός της Ίντερ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του στο Τζουζέπε Μεάτσα. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, ενώ θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο σύντομα.

"Δεν θα φύγω από την Ίντερ το καλοκαίρι. Θα επεκτείνω το συμβόλαιό μου σύντομα. Το πλάνο μου είναι να παραμείνω για πολύ καιρό ακόμη" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα το προηγούμενο καλοκαίρι: "Ναι, η Μπαρτσελόνα με ήθελε ένα χρόνο πριν. Όμως είπα στον Αντόνιο Κόντε να μην ανησυχεί και πως είμαι συγκεντρωμένος στα πλάνα μου στην Ίντερ. Τώρα η Μπαρτσελόνα είναι παρελθόν για εμένα, θα παραμείνω στην Ίντερ"

Επιπλέον, ο Αργεντίνος επιθετικός αναφέρθηκε και στον Λουκάκου τονίζοντας ότι τους ενώνει η δύσκολη παιδική ηλικία τους: "Είχαμε παρόμοια δύσκολη παιδική ηλικία. Ξέραμε πάντα ότι για να τα καταφέρουμε έπρεπε να κάνουμε περισσότερα από άλλους, καλύτερα από άλλους. Αυτό μας ενώσει στο γήπεδο".

Ακόμη, αναφέρθηκε και στον Αντόνιο Κόντε, υποστηρίζοντας ότι ο προπονητής του τον έχει βοηθήσει να βελτιώσει στοιχεία στο παιχνίδι μου: "Με βοήθησε στην κίνησή μου όταν δεν έχω την κατοχή. Έμαθα να αναγνωρίζω καταστάσεις, να διαβάζω το παιχνίδι και να δίνω προσοχή όταν οι άλλοι έχουν την μπάλα".

Photo credits: ⓒ 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ