ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνες: "Νιώθω παρεξηγημένος, με θεωρούν επιδειξία, αλλά είμαι ένας κανονικός τύπος"

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες
Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες @ 2024 ADAM HUNGER / AP IMAGES

Σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στον Guardian, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες δήλωσε ότι ο χαρακτήρας του έχει παρεξηγηθεί πολλές φορές, τονίζοντας ότι ποτέ δεν ξεπερνάει τα όρια, ούτε και προσβάλει.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είναι ένα πρόσωπο, το οποίο έχει πολλές φορές βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα κι έχει συζητηθεί κυρίως για τη συμπεριφορά του.

Η καριέρα του έχει εκτοξευτεί τόσο ως μέλος της εθνικής Αργεντινής, όσο και ως μέλος της Άστον Βίλα, ωστόσο δεν έχει προκαλέσει εντύπωση μόνο με τις εμφανίσεις του, αλλά και με τη συμπεριφορά του εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, με αποκορύφωμα τον πανηγυρισμό με το τρόπαιο του Μουντιάλ κατά την απονομή τον Δεκέμβριο του 2022.

Μιλώντας στον Guardian ο Μαρτίνες υποστήριξε ότι είναι παρεξηγημένος, τονίζοντας ότι ποτέ δεν έχει προσβάλει κανεναν.

"Νομίζω ότι τα "κόλπα" που κάνω είναι κάτι φυσικό. Δεν το σκέφτομαι, απλά τις κάνω. Είναι κάτι που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή.

Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και μερικές φορές απλά δεν μπορείς να το ελέγξεις. Δεν το ψάχνω. Απλώς συμβαίνει μερικές φορές.

Όταν με βλέπεις από έξω, σκέφτεσαι: "Αυτός είναι επιδειξίας" αλλά όχι, είμαι κανονικός τύπος. Νιώθω παρεξηγημένος. Άνθρωποι που πιστεύουν ότι καυχιέμαι μάλλον δεν με ξέρουν.

Όταν ρωτάς όλους τους συμπαίκτες μου, αυτούς στην εθνική Αργεντινής, κάνω τα πάντα για την ομάδα μου, προσπαθώ να βοηθήσω. Το μόνο που θέλω είναι το καλύτερο για τον σύλλογο και τη χώρα μου.

Ποτέ δεν προσπαθώ να εκνευρίσω τους οπαδούς, ποτέ δεν το κάνω αυτό. Απλώς προσπαθώ να επιβραδύνω όταν το παιχνίδι είναι εναντίον μας. Προσπαθώ να κλωτσήσω την μπάλα όσο πιο δυνατά μπορώ στην άλλη πλευρά.

Αλλά αν μείνεις σταθερός και δεν προσβάλεις κανέναν, καμία θρησκεία, τότε μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Δεν βρίζω, δεν προσβάλλω κανέναν.

Απλώς προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Πάντα σέβομαι τους παίκτες. Δεν ξεπερνάω τα όρια, δεν το κάνω ποτέ".,

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ