ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Μαρτίνες: "Ελπίζω στη Χρυσή Μπάλα, θεαματική η περυσινή μου σεζόν"

Argentina's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's second goal against Bolivia during a World Cup 2026 qualifying soccer match at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Oct. 15, 2024. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's second goal against Bolivia during a World Cup 2026 qualifying soccer match at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Oct. 15, 2024. (AP Photo/Natacha Pisarenko) @2024 NATACHA PISARENKO/AP IMAGES

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι μεταξύ των 30 υποψηφίων για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας το 2024 και με δηλώσεις του μετά από το Αργεντινή - Βολιβία υποστήριξε πως πιστεύει στον εαυτό του για την τελική επικράτηση.

Το ματς με την Βολιβία αποτέλεσε γιορτή για την εθνική Αργεντινής καθώς σάρωσε με 6-0 την αντίπαλό της με το χατ-τρικ του Λιονέλ Μέσι, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να συνθέτει μαζί με τον Pulga και τον Χουλιάν Άλβαρες την επιθετική τριπλέτα της αλμπισελέστε και να βρίσκει και εκείνος δίχτυα από ασίστ του 37χρονου σούπερ σταρ.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο αρχηγός της Ίντερ απένειμε τα εύσημα στον Μέσι για την ασίστ που του έβγαλε ενώ θέλησε να κάνει μία αναφορά για το φετινό βραβείο της Χρυσής Μπάλας, εκφράζοντας αισιοδοξία για την κατάκτηση του τροπαίου.

"Αναλύοντας την περασμένη σεζόν πιστεύω ότι ήταν θεαματική. Πήρα το πρωτάθλημα με την Ίντερ και σημείωσα πέντε γκολ στο Copa America, κατακτώντας τη διοργάνωση με την εθνική Αργεντινής.

Δεν λέω ότι το δικαιούμαι, αλλά είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέσα στην τελική 30άδα των υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα και ελπίζω για το βραβείο", τόνισε αρχικά ο επιθετικός της Ίντερ και πρόσθεσε:

"Θα είμαι στο Παρίσι για τη βράβευση μαζί με τη σύζυγό μου, υπάρχει πάντα η ελπίδα. Όπως λέω πάντα, το γκρουπ, η ομάδα, το σύνολο είναι πιο πάνω από το άτομο αλλά αναλύοντας την περυσινή μου πορεία, πιστεύω ότι είμαι σε τροχιά και θα δούμε τι συμβεί εκείνο το βράδυ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ