ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνεθ: "Ικανοποιημένοι από την εικόνα μας, η αγορά είναι ανοιχτή και θα έρθουν παίκτες τις επόμενες ημέρες"

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Ρέιντζερς στο "Άιμπροξ" | 26 Ιουλίου 2023
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Ρέιντζερς στο "Άιμπροξ" | 26 Ιουλίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά τη φιλική επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Ρέιντζερς εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη της ομάδας του, εξέφρασε τη θλίψη του για τα θύματα στην Ελλάδα από τις πυρκαγιές ενώ αναφέρθηκε και στην περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μετά το τέλος του φιλικού του των "ερυθρόλευκων" κόντρα στην Ρέιντζερς και την επικράτηση με 3-1 εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα που έδειξε η ομάδα του ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τη θλίψη του για τα θύματα στην Ελλάδα από τις πυρκαγιές.

Ο Ισπανός ερωτηθείς για τη βελτίωση της ομάδας του και το υπάρχον ρόστερ υποστήριξε βέβαια πως η αγορά είναι ελεύθερη και θα προστεθούν νέοι παίκτες στο ρόστερ τις επόμενες μέρες.

Αρχικά είπε:

"Από τη μια πλευρά είμαστε ευχαριστημένοι από τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Είχαμε πολλές καλές στιγμες, υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και να τα δούμε πριν έρθουν τα επίσημα ματς.

Επίσης είμαστε λυπημένοι από τα νέα που μαθαίνουμε από την Ελλάδα για τις πυρκαγιές και τα θύματα. Στέλνουμε στην Ελλάδα τις σκέψεις μας, τα συλλυπητήρια μας και από εδώ που είμαστε σκεφτόμαστε όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα".

Για το βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού:

"Δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για βαθμό ετοιμότητας και ποσοστό. Αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι να είσαι ικανοποιημένος με αυτό που κάνεις σήμερα, με την κάθε προπόνηση, το κάθε παιχνίδι. Είναι ένα άθλημα που έχει να λάνει με αυτοπεποίθηση. Η σημερινή νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση οπότε μένουμε σε αυτό. Ποτέ δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε έτοιμοι για κάτι".

Για την πίεση που υπάρχει και αν είναι ικανοποιημένος από το ρόστερ:

"Αν είμαστε εδώ πιστεύω πως αυτός είναι ο λόγος και εμείς έχουμε απαιτήσεις. Θέλουμε να νιώσουμε το πάθος που έχει ο κόσμος για την ομάδα. Μοιραζόμαστε αυτή την ενέργεια και είναι θετικό. Έχουμε πάθος για τους στόχους μας. Έχουμε θέσει στόχους δύσκολους, θέλουμε να είμαστε η καλύτερη δυνατή ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους. Ειμαστε παθιασμένοι για το πρότζεκτ που έχουμε. Η ομάδα χρειάζεται βελτίωση, η αγορά είναι ανοιχτή και σίγουρα θα έρθουν νέοι παίκτες τις επόμενες μέρες.

Για αυτό είναι σημαντικό να έχουμε συναισθηματικό έλεγχο. Γιατί αυτός είναι ένας μαραθώνιος. Παρότι το σήμερα μετράει και μέρα-μέρα θα πηγαίνουμε. Πρόκειται για μαθαρώνιο. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά που κάνουμε έως τώρα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ