ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Μαρτίνεθ: "Το πρόβλημα δεν είναι η γυναίκα μου, αλλά τα πεθερικά μου"

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ © 2024 ARIEL SCHALIT / AP IMAGES

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ευχαρίστησε το Nations League και το φορμάτ του χάρη στο οποίο μπορεί να προκριθεί και η Πορτογαλία, αλλά και η Σκωτία, η χώρα της συζύγου του.

Η Πορτογαλία θέλει το "2 στα 2" απέναντι στη Σκωτία την Κυριακή (8/9), καθώς έχει ήδη επικρατήσει της Κροατίας 2-1 στην πρεμιέρα των ομίλων του Nations League.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει η ομάδα του το δεύτερο τρίποντο, όμως θα πρέπει να το κάνει απέναντι στη χώρα της συζύγου του.

Μάλιστα, ερωτηθείς στη συνέντευξη Τύπου για το αν αυτός ο αγώνας θα του φέρει προβλήματα στο σπίτι, ο ίδιος εξήγησε ότι το δύσκολο κομμάτι είναι τα πεθερικά του, ενώ μάλιστα ευχαρίστησε το Nations League για το φορμάτ του, που επιτρέπει να περάσουν δύο χώρες.

"Δεν είναι η σύζυγός μου το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι τα πεθερικά. Το έχω ζήσει. Τώρα είναι πιο εύκολο, γιατί και οι δύο ομάδες μπορούν να προκριθούν.

Είμαι ευγνώμων γι' αυτό το φορμάτ του Nations League, γιατί μπορώ να έχουμε χαρούμενα τα πεθερικά μου και να κερδίσω και το παιχνίδι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ