CHAMPIONS LEAGUE

Μαρτίνο: "Χρειαζόμαστε τον καλύτερο Μέσι"

Μαρτίνο: "Χρειαζόμαστε τον καλύτερο Μέσι"

Η απόδοση του Λιονέλ Μέσι απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα θα είναι καθοριστική για την έκβασή του, σύμφωνα με τον τεχνικό των "μπλαουγράνα", Τάτα Μαρτίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός της Μπαρτσελόνα εξέφρασε την πίστη για πρόκριση της ομάδας, δηλώνοντας παράλληλα προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο η αναμέτρηση να οδηγηθεί στην παράταση.

"Οι δύο ομάδες γνωρίζονται, έχουν αναμετρηθεί πολλές φορές την φετινή αγωνιστική περίοδο. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Πάντα αυτά τα παιχνίδια είναι συνδεδεμένα με παρατάσεις, αλλά για μένα μετράει να κάνουμε καλή εμφάνιση και να πετύχουμε τον στόχο μας. Παίκτες σαν τον Ντιέγκο Κόστα είναι από αυτούς που εμείς οι προπονητές πάντα περιμένουμε να δούμε εάν είναι έτοιμοι να παίξουν, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται"

Όσον αφορά, τον Λιονέλ Μέσι, ο συμπατριώτης του τεχνικός της Μπαρτσελόνα, υποστήριξε ότι η απόδοσή του μπορεί να αποβεί καθοριστική για την οικονομία του παιχνιδιού:

"Είναι προφανές ότι έχουμε συνηθίσει τον Μέσι να καθορίζει την εξέλιξη όλων των αναμετρήσεων, αλλά όταν περνάνε κάμποσες αναμετρήσεις απέναντι στον ίδιο αντίπαλο και δεν σκοράρει είναι φυσιολογικό να ανεβαίνει η πίεση. Χρειαζόμαστε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του, όχι απαραίτητα να βάλει γκολ"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ