ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μαρτίνο: "Έχω προσληφθεί για να παίρνω αποφάσεις"

Μαρτίνο: "Έχω προσληφθεί για να παίρνω αποφάσεις"

"Με προσέλαβαν για να παίρνω τις αποφάσεις" είπε ο Χεράρδο Μαρτίνο αναφορικά με το περιστατικό με τον Λιονέλ Μέσι. Δε θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα του Αντρές Ινιέστα και του διαιτητή Μουνίθ Φερνάντεθ.

Μπορεί ο σάλος που έχει προκληθεί με τη διαιτησία του Μουνίθ Φερνάντεθ να έχει σκεπάσει όλα τα άλλα στη Ισπανία, όμως, μεγάλη έκταση είχε πάρει λίγες μέρες πριν και η αντίδραση του Λιονέλ Μέσι όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο Χεράρδο Μαρτίνο ρωτήθηκε επί του θέματος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα με την Αλμερία και απάντησε ως εξής:

"Τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Δεν μπορώ να τον συγκρίνω με προηγούμενες χρονιές γιατί αυτή είναι η πρώτη που δουλεύω μαζί του. Κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο μπορεί να μη σκόραρε αλλά νομίζω πως ήταν η καλύτερη εμφάνισή του.

Ο Λέο δε θέλει να βγαίνει αλλαγή, όπως και οι Νεϊμάρ, Τσάβι, Σεσκ ή Ινιέστα. Ωστόσο, με προσέλαβαν για να παίρνω τις αποφάσεις που αφορούν την υγεία των παικτών κατά τη διάρκεια της σεζόν και προσπαθώ να είναι έτοιμοι όταν πρέπει".

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρές Ινιέστα είπε: "Ο Ινιέστα είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον σύλλογο. Σέβομαι όσα έχουν πει ο πρόεδρος και ο Αντρέ. Είμαι πολύ νέος για να τοποθετηθώ για κάποιον που είναι τόσα χρόνια στην ομάδα".

Τέλος, δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον διαιτητή του Έλτσε-Ρεάλ Μαδρίτης, Μουνίθ Φερνάντεθ: "Όταν είμαι ψύχραιμος δε θέλω να μιλάω για διαιτητές. Το πρώτο πράγμα που λέω είναι ότι οι διαιτητές παίρνουν μόνοι τους τις αποφάσεις τους. Κάποιες φορές αυτές είναι υπέρ της μίας ομάδας και κάποιες υπέρ της άλλης. Μου φαίνεται άδικο να μιλάω γι' αυτούς και να πιέζω με τον τρόπο μου τους διαιτητές να πέσουν στα λιοντάρια. Δε θέλω να συμμετέχω σε αυτό".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ