ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μαρτίνο: "Φοβάμαι τον Μπαλοτέλι"

Μαρτίνο: "Φοβάμαι τον Μπαλοτέλι"

Ο Χεράλδο Μαρτίνο εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Λιονέλ Μέσι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στη Μίλαν, ενώ παραδέχτηκε ότι προτιμά να μην βρει αντίπαλο τον Μάριο Μπαλοτέλι (video)

Οι Λιονέλ Μέσι και Μάριο Μπαλοτέλι αποτελούν τα μεγάλα επιθετικά όπλα για Μπαρτσελόνα και Μίλαν αντίστοιχα, με το κοινό των δύο παικτών ενόψει της γιγαντομαχίας Μιλανέζων-Καταλανών στο "Σαν Σίρο" να είναι πως προέρχονται αμφότεροι από τραυματισμούς.

Ο "Σούπερ Μάριο" έχασε το ματς με την Ουντινέζε αλλά προπονήθηκε τη Δευτέρα και θα καθήσει στον πάγκο το βράδυ της Τρίτης (Μάτρι-Ρομπίνιο θα είναι το επιθετικό δίδυμο) ενώ στον αντίποδα ο Μέσι πήρε λεπτά συμμετοχής με την Οσασούνα και θα είναι στη διάθεση των "μπλαουγκράνα".

"Ο Μέσι είναι καλά, για αυτόν τον πήρα στην αποστολή στην Παμπλόνα για να καταλάβω σε ποια κατάσταση ήταν.

Πιστεύω θα είναι έτοιμος. Όταν συμπεριλαμβάνω έναν παίκτη είναι επειδή είναι καλά και μπορεί να παίξει, το έκανα και με τον Πουγιόλ", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα και συνέχισε:

"Όταν αποφασίζω ποιον θα στείλω στο γήπεδο δεν κοιτάζω τον αντίπαλο που έχουμε στο επόμενο παιχνίδι αλλά μόνο την κατάσταση των παικτών.

Ο Μέσι πιστεύω είναι έτοιμος, τη Ρεάλ Μαδρίτης θα τη σκεφτώ από την Τετάρτη. Δεν κρύβω ότι φοβάμαι τον Μπαλοτέλι. Όταν δεν παίζει ο Μάριο, αυτό είναι καλό για την αντίπαλη ομάδα".

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με τη Μίλαν, δήλωσε: "Είναι καθοριστικό το ματς επειδή μπορεί να μας επιτρέψει να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς την πρόκριση στα νοκ-άουτ ματς ως πρώτοι στον όμιλο.

Για αυτό το λόγο πήρα 22 παίκτες στην αποστολή. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να είναι όλοι εδώ, επειδή αυτό βοηθάει την ομάδα να είναι πιο συμπαγής".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ