ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μαρτίνο: "Τιμή μου να βρίσκομαι εδώ"

Μαρτίνο: "Τιμή μου να βρίσκομαι εδώ"

Ο Χεράρδο "Τάτα" Μαρτίνο παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα και δήλωσε πως διψάει για νίκες. Διαβάστε τι είπε για τη συνύπαρξη των Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ, αλλά και για τον Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pics).

Προπονητής της Μπαρτσελόνα και επίσημα για την επόμενη διετία είναι ο Χεράρδο Μαρτίνο, ο οποίος παρουσιάστηκε από τους Καταλανούς.

Ο 50χρονος τεχνικός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "μπλαουγκράνα", που γίνονται η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που θα προπονήσει.

Αρχικά δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Είναι τιμή για μένα να ηγούμαι αυτού του ιστορικού συλλόγου. Δοθείσης της ευκαιρίας θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στον Τίτο Βιλανόβα. Έρχομαι για να συνεχιστεί αυτή η ιδέα και γι' αυτό προσλήφθηκα. Ανυπομονώ να έρθω σε επαφή με τους παίκτες.

Θα διατηρήσουμε το στυλ του συλλόγου και θα δούμε πώς μπορούμε να αισθανόμαστε άνετα. Η Μπαρτσελόνα είναι συνηθισμένη στις νίκες και είναι υποχρεωμένη να κερδίζει. Εάν δεν πάρει τίτλους θεωρείται αποτυχία".

Μαρτίνο: "Τιμή μου να βρίσκομαι εδώ"

Όσον αφορά το επιτελείο του, το οποίο απαρτίζεται από δύο συνεργάτες του είπε: "Από τώρα θα δουλεύουμε μόνο εμείς, κανένας άλλος. Το να είσαι εδώ είναι προνόμιο. Πριν έναν χρόνο δε θα μπορούσα καν να το σκεφτώ. Το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι η δίψα για νίκες. Αν το πετύχουμε όλα θα πάνε καλά".

"Έχω δουλέψει στη Λατινική Αμερική και είναι φυσιολογικό να μη με ξέρουν. Δε νομίζω ότι Μέσι και Νεϊμάρ δεν μπορούν να παίξουν μαζί. Αν αποτύχουν, αυτό θα είναι αποτυχία του προπονητή. Προσπαθώ να είναι ένας προπονητής που προσαρμόζει το πλάνο του βάσει των παικτών".

Μαρτίνο: "Τιμή μου να βρίσκομαι εδώ"

Ακόμη σχολίασε για τον Μέσι: "Πίστευα ότι θα τον προπονήσω στο Ροσάριο και τη Νιούελς, όχι εδώ. Το κίνητρο που σου δίνει αυτή η φανέλα, οι διοργανώσεις και ως σύλλογος η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλο".

Τέλος, για τον Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος θα ήθελε σύμφωνα με τη "Daily Mail" να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε: "Δε με ενδιαφέρουν τα οικονομικά. Αν σύλλογος απέρριπτε δύο προτάσεις, εγώ θα κατέθετα και μία τρίτη. Ωστόσο θα μείνει εδώ".

Μαρτίνο: "Τιμή μου να βρίσκομαι εδώ"

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ