ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαρτίνοβιτς: "Έχει ενδιαφερθεί για τον Σίμιτς ο Στραματσόνι"

Μαρτίνοβιτς: "Έχει ενδιαφερθεί για τον Σίμιτς ο Στραματσόνι"

Ο Λούκα Αντέι είναι το φαβορί για την θέση του στόπερ στον Παναθηναϊκό, εντούτοις ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Στέφαν Σίμιτς σύμφωνα με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

Φαβορί για να φορέσει την πράσινη φανέλα και να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού είναι ο Λούκα Αντέι και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα το θέμα να έχει κλείσει θετικά για το "τριφύλλι" με τον δανεισμό του Ιταλού στόπερ από την Σασουόλο για τους επόμενους 18 μήνες.

Στη λίστα του "τριφυλλιού" φαίνεται πως είναι και ο Στέφαν Σίμιτς της Μίλαν, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, μιλώντας στην εφημερίδα "Πράσινη". Συγκεκριμένα, ανέφερε για τον Τσέχο στόπερ: "Είναι αλήθεια πως ο Στραματσόνι έχει ενδιαφερθεί για τον Στέφαν. Τον γνωρίζει καλά και έχω καταλάβει πως είναι ένας παίκτης που του αρέσει, αλλά μέχρι τώρα υπάρχει απλά ενδιαφέρον. Δεν έχει γίνει η παραμικρή επίσημη συζήτηση. Εμείς είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα.

Ξέρω ότι ο Στραματσόνι εξετάζει και κάποιες άλλες επιλογές, όπως του Αντέι της Σασουόλο και του Ερτό της Ουντινέζε. Είχα ακούσει και για την περίπτωση του Σίλντενφελντ, αλλά μάλλον ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει παίκτη από το Καμπιονάτο, όπως είναι ο Σίμιτς. Γενικά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και να καταλήξει κάπου ο Παναθηναϊκός".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ