ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Είχε δίκιο ο πρόεδρος, μας αρέσουν τα δύσκολα"

CHAMPIONS LEAGUE / ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΟΣΦΠ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΟΣΦΠ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Πέδρο Μαρτίνς έδωσε τον τίτλο του φαβορί σε Μπάγερν και Τότεναμ όμως ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει κόντρα σε κάθε ομάδα για την πρόκριση στους "16" του Champions League.

Η κλήρωση των ομίλων του Champions League έφερε τον Ολυμπιακό στον 2ο όμιλο μαζί με τις Μπάγερν, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναγνωρίζει πως Βαυαροί και Λονδρέζοι έχουν τον πρώτο λόγο αλλά να υπόσχεται πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα στο χορτάρι στα έξι ματς που θα δώσουν μέχρι τον Δεκέμβριο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της "Cosmote TV":

Για το αν μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός: "Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά. Είμαστε σε ένα πολύ δυνατό γκρουπ. Η Μπάγερν Μονάχου είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Η Τότεναμ είναι η φιναλίστ. Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Θα τα δώσουμε όλα. Φυσικά, έχουμε στόχο να περάσουμε. Όμως, ξέρουμε ότι παίζουμε με μεγάλες ομάδες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Ερυθρό Αστέρα. Προς το παρόν δεν ξέρουμε το πρόγραμμα ακόμα. Τα ματς με τον Ερυθρό Αστέρα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Και εμείς και εκείνοι είμαστε τα αουτσάιντερ. Οι παίκτες μας έχουν μεγάλη θέληση. Επίσης, είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο να παίξει στο γήπεδό μας. Θα παλέψουμε απέναντι σε κάθε ομάδα. Έχουμε φιλοδοξίες".

Για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη: "Είχε δίκιο ο πρόεδρος. Μας αρέσουν τα δύσκολα. Ξέρουμε πως τίποτα δεν θα ήταν εύκολο σε αυτή τη διοργάνωση. Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε πολλούς διεθνείς. Όλοι θα τιμήσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θα τα δώσουμε όλα για να δείξουμε πράγματα".

Για το αν περιμένει ένα μεταγραφικό δώρο από τον διοικητικό ηγέτη των Πειραιωτών: "Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για πρόσωπα που δεν είναι στον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να μιλάω για όσους δεν έχουν έρθει ακόμα. Πρέπει να ασχοληθούμε για όσους είναι καθημερινά στην ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για κάποιον παίκτη που δεν είναι στην ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρινάκης: "Ένας παίκτης είναι στην Ελλάδα και ένας έρχεται αύριο"
Η κλήρωση των ομίλων του Champions League: Oι αντίπαλοι του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ