ΑΡΗΣ

Μάρτινς, Καπετάνος, Άλβαρες, Ταυλαρίδης και άλλοι

Μάρτινς, Καπετάνος, Άλβαρες, Ταυλαρίδης και άλλοι
INTIME SPORTS

Τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον Άρη είναι πολλά και μετά την εκλογή της νέας διοίκησης, όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τον Άρη της επόμενης σεζόν τώρα ξεκινά! Η διοίκηση του Αθανάσιου Αθανασιάδη, πήρε την ψήφο του κόσμου και πλέον μπορεί να καταστρώσει σχέδια για το μέλλον.

Φυσικά, σ' αυτή την διαδικασία θα βοηθήσει πολύ και ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Τσιώλης, όπου σε συνεργασία με τους διοικούντες του Άρη, θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις, για την ενδυνάμωση του ρόστερ.

Όπως σας προαναφέραμε τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τους "κιτρινόμαυρους" είναι πολλά και σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal" μερικά απ' αυτά είναι τα εξής: Ροτζέιρο Μάρτινς, Κώστας Καπετάνος, Άλβαρεζ και Ταυλαρίδης. Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά...

Ο Ροτζέιρο Μάρτινς παίζει σε μια θέση (επιτελικός χαφ) που χρειάζεται προσθήκη ο Άρης και η περίπτωσή του εξετάζεται, ο Κώστας Καπετάνος παρά τις φήμες πως έχει "κλείσει" δεν έχει προχωρήσει το θέμα του, η φήμη για Αλβάρες δεν επιβεβαιώνεται, ενώ σ' ότι αφορά τον Στάθη Ταυλαρίδη, από την Θεσσαλονίκη ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει θέμα.

Εκτός βέβαια από τις προσθήκες, μένει να δούμε τι θα γίνει και με ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν παραμείνουν ή όχι την περασμένη σεζόν. Τρανό παράδειγμα οι περιπτώσεις των Καστίγιο, Περέιρα, Τσεσνάουσκις και Οριόλ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ