ΑΡΗΣ

Μασάδο: "Είχαμε ψυχή και το γυρίσαμε"

Μασάδο: "Είχαμε ψυχή και το γυρίσαμε"

Ο Μανουέλ Μασάδο στάθηκε στα ψυχικά αποθέματα που είχαν οι παίκτες του και γύρισαν ένα εις βάρος τους σκορ όπως και στον Σέρχιο Κόκε.

"Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι για μας καθώς περιμέναμε τον Λεβαδειακό να παίξει αμυντικά και το κατάφερε με το γκολ που πέτυχε από τα αποδυτήρια και μας δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο.

Μπροστά στο φάντασμα μιας ήττας η ομάδα έδειξε ψυχικές και αγωνιστικές αρετές και γύρισε αυτό το παιχνίδι. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες", είπε αρχικά ο τεχνικός του Άρη και συνέχισε:

"Είμαστε χαρούμενοι, γιατί ήρθαν οι τρεις βαθμοί που είναι το ζητούμενο για όλους στην ομάδα, τους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση και τους οπαδούς. Η νίκη ήρθε δίκαια για μας, πέρα από τη καλή δουλειά που έκανε ο Λεβαδειακός. Η ομάδα μου κυριάρχησε σε όλους τους τομείς, είχαμε επιθετικό ρυθμό, κάναμε πολλές ξεκάθαρες ευκαιρίες και αυτό φαίνεται καθαρά από το ότι ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού έχει κάνει καίριες επεμβάσεις και ήταν ο καλύτερος του γηπέδου...".

Για την διαιτησία του Θάνου είπε: "Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να σχολιάζω τις διαιτησίες και οδεύουμε προς τα εκεί. Οταν υπάρχουν καταφανέστατα λάθη θα πω σαν προπονητής και θα σχολιάσω κάτι. Από τη στιγμή που δεν στέρησαν τους βαθμούς, θα πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να δώσουμε χώρο στους αρμόδιους να κρίνουν και να τους βελτιώσουν. Θα μείνω σε αυτό το σχόλιο. Εγώ ήρθα να προπονήσω μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης και σε αυτό θα επικεντρωθώ".

Για την απόδοση του Καστίγιο σχολίασε: "Δεν θα μπορούσα να κάνω σχόλιο, γιατί δεν έχω δει τα προηγούμενα παιχνίδια του Νέρι. Θέλαμε να προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε τα καλύτερα ατομικά χαρακτηριστικά κάθε παίκτη προς όφελος της ομάδας. Έχουμε κερδίσει αρκετούς ποδοσφαιριστές και μεταξύ αυτών και ο Νέρι γιατί βάζει τον εαυτό του πίσω από την ομάδα και προσφέρει και είναι και ο πρώτος σκόρερ μας".

Για τον Σέρχιο Κόκε υποστήριξε: " Δεν μπορώ να έχω κάποιο κριτήριο σύγκρισης, δεν έχω δει όλα τα παιχνίδια για να ξέρω που υστερούσε η ομάδα. Δεν επιφέραμε πολλές αλλαγές όταν ήρθαμε, αλλά είδαμε τι πράγματα μπορούμε να αλλάξουμε σε άμυνα, κέντρο και επίθεση. Η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες και αν έχουμε ακόμα περισσότερη ποιότητα σε αυτήν την γραμμή είναι κάτι που θα φέρει περισσότερα γκολ και άρα βαθμούς. Δεν έχω άλλο σχόλιο να κάνω. Αν δω κάτι που χρειάζεται αλλαγή θα το συζητήσω με τη διοίκηση. Δεν θα μπορούσα να σας κοινοποιήσω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ