ΑΡΗΣ

Μασάδο: "Ο διαιτητής δεν μας σφύριζε όπως τον Ολυμπιακό"

Μασάδο: "Ο διαιτητής δεν μας σφύριζε όπως τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Παράπονα από τη διαιτησία εξέφρασε ο Μανουέλ Μασάδο, τονίζοντας βέβαια πως ο Ολυμπιακός πρόσθεσε μια ακόμη καλή εμφάνιση, καθώς έχει μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ.

Με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Μανουέλ Μασάδο μετά την ήττα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", υπογραμμίζοντας πως έχει πολλές επιλογές.

Ο Πορτογάλος, αναφέρθηκε και σε κάποιες φάσεις, που η ομάδα του δεν είχε την ίδια αντιμετώπιση από τον διαιτητή, σε σχέση με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου: "Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε μία ακόμα καλή εμφάνιση. Μία ομάδα καλή με μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να κάνει αλλαγές και να μην "πέφτει" ο ρυθμός και να χτίζει μια πολύ καλή ομάδα όπως γίνεται μέχρι στιγμής.

Όσον αφορά τη δική μου ομάδα, θα πω ότι ξεκινήσαμε μία δύσκολη εβδομάδα θα κοιτάξω τα επόμενα σημαντικά ματς και βλέποντας ότι είχα 9 παίκτες που ήταν στο όριο καρτών αναγκαστήκαμε να κάνουμε αλλαγές χωρίς όμως να αποδυναμωθούμε.

Παρόλο που δεν είμαστε ευχαριστημένοι δεν μπορώ να επιρρίψω ευθύνες στους παίκτες μου οι οποίοι προσπάθησαν για το καλύτερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, το αποτέλεσμα ήταν κακό, παρόλα αυτά έχω την αίσθηση ότι ο διαιτητής σε κάποια σημεία δεν σφύριζε το ίδιο σε εμάς όπως στον Ολυμπιακό".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ