ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μασεράνο: "Οδυνηρός ο αποκλεισμός"

Μασεράνο: "Οδυνηρός ο αποκλεισμός"
Μασεράνο

Ο μέσος της Λίβερπουλ αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι ο αποκλεισμός από την Τσέλσι ήταν οδυνηρός

Η ήττα με 3-2 (παράταση) στο "Στάμφορντ Μπριτζ" από τους "μπλε" κόστισε στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ τον αποκλεισμό από τον τελικό της κορυφαίας διασυλογικής διοργάνωσης, με τον Μασεράνο να εκφράζει την λύπη του για αυτή, που βάζει ταφόπλακα στα όποια όνειρα για την κατάκτηση ενός τίτλου τη φετινή σεζόν. "Eίναι οδυνηρό. Δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα, γι΄αυτό και είναι δύσκολο να το αποδεχτούμε επειδή παίξαμε καλά και χάσαμε", δήλωσε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου.

"Παίξαμε στο "Άνφιλντ" και το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο καλό, αλλά στο Στάμφορντ Μπριτζ δώσαμε τα πάντα. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Νομίζαμε ότι θα κερδίζαμε το παιχνίδι μετά το γκολ του Τόρες επειδή είχαμε δύο με τρεις ακόμη ευκαιρίες αλλά το πέναλτι τα άλλαξε όλα.

Δεν τελικά η σειρά μας να πάμε στον τελικό αλλά τουλάχιστον θα πάω σπίτι ξέροντας ότι πάιξαμε καλά και δώσαμε τα πάντα. Αν συνεχίσουμε έτσι είναι σίγουρο ότι θα κατακτήσουμε τίτλους με τη Λίβερπουλ. Πρόκειται για μία νεανική ομάδα και δείξαμε χαρακτήρα. Παίξαμε καλά και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε",

κατέληξε ο διεθνής Αργεντινός μέσος.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ