ΓΑΛΛΙΑ

"Μασσαλοί" οι Ζιβέ και Μπονάρ

"Μασσαλοί" οι Ζιβέ και Μπονάρ
Ζιβε

Συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση η Μαρσέιγ, ενόψει της επιστροφής της στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο γαλλικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι έφτασε σε συμφωνία για την απόκτηση του Γκαέλ Ζιβέ από τη Μονακό και του Λοράν Μπονάρ από τη Λε Μαν, δύο μεταγραφές που αναμένεται να ολοκληρωθούν και τυπικά τις προσεχείς ημέρες.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ολιμπίκ, Πάπε Ντιούφ, ο Ζιβέ έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Μασσαλίας, ενώ υπάρχει κατ΄αρχήν συμφωνία και με τη Μονακό, στην οποία ανήκει ο 25χρονος αμυντικός.

Ο Ζιβέ αναμένεται να αποτελέσει μαζί με τον (επίσης πρώην Μονεγάσκο) Ζουλιέν Ροντριγκέζ, το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Μαρσέιγ. Παράλληλα, οριστική θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή στους δευτεραθλητές Γαλλίας από τη Λε Μαν του 27χρονου Μπονάρ, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και προβλέπεται πως θα λειτουργήσει ως "ρεζέρβα" του Ταϊβο στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Διακαής πόθος των διοικούντων τη Μαρσέιγ παραμένει ο Λουντοβίκ Ζιουλί, που μάλλον φεύγει από την Μπαρτσελόνα, ενώ παράλληλα την επόμενη εβδομάδα ο Πάπε Ντιούφ αναμένεται να μεταβεί στην Αγγλία και να συζητήσει με τη διοίκηση της Λίβερπουλ για το μέλλον του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε στο "Βελοντρόμ" ως δανεικός.

Η Μαρσέιγ ανακοίνωσε την Τετάρτη την απόκτηση του Μπενουά Σεϊρού από την Οσέρ, ενώ έχει ήδη κλείσει τους νεαρούς Βενσάν Γκράνιτς από τη Λιμπούρν και Ζακ Φατί από τη Ρεν.






TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ