ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μαθήματα συγκέντρωσης

Μαθήματα συγκέντρωσης
Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Διαβάστε γιατί ο Ατρόμητος έχει "ξεφουσκώσει" μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα, τις ευθύνες των παικτών, του Μπάγεβιτς και τα μαθήματα συγκέντρωσης.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Ατρόμητο. Το υλικό δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου (πέραν της απώλειας του Μήτρογλου), ο κορυφαίος προπονητής που έχει έρθει στην Ελλάδα βρίσκεται στον πάγκο (Ντούσαν Μπάγεβιτς) και η ΠΑΕ έχει φροντίσει έτσι ώστε να μην υπάρχουν οικονομικά προβλήματα που συναντάμε σε άλλες ομάδες.

Όπως είναι λογικό λοιπόν οι προσδοκίες για τη φετινή σεζόν είναι μεγάλες και όλοι περιμένουν από την ομάδα του Περιστερίου να κάνει το "μπαμ" και να "χωθεί" στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Το ξεκίνημα εντυπωσιακό. Η συνέχεια... όχι και τόσο εντυπωσιακή. Λίγο η έλλειψη συγκέντρωσης σε ορισμένα παιχνίδια, λίγο το δύσκολο πρόγραμμα, έφερε τον Ατρόμητο στην 6η θέση με εννέα βαθμούς σε έξι παιχνίδια.

Τι φταίει γι αυτή τη βαθμολογική απώλεια; Ας τα δούμε με τη σειρά...

1) Δύσκολο πρόγραμμα

Όπως γράψαμε και πριν ο Ατρόμητος στις πρώτες έξι αγωνιστικές έχει παίξει με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Στο σακούλι μπήκαν τέσσερις βαθμοί, διόλου άσχημα, μετά τη νίκη επί του Δικέφαλου του Βορρά και την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με τους πράσινους.

Μετά από κάθε θετικό αποτέλεσμα όμως ο Ατρόμητος γκέλαρε με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους, γεγονός που προβλημάτισε τόσο τη διοίκηση όσο και τον προπονητή, που αφιέρωσε χρόνο στην προπόνηση το τελευταίο διάστημα, έτσι ώστε να δουλέψει πάνω στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης.

2) Δεν αλλάζει

Μιας και μιλήσαμε για τον προπονητή να πούμε πως ευθύνη εν μέρει έχει και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δύσκολα αλλάζει πρόσωπα στο αρχικό του σχήμα, με αποτέλεσμα να βλέπουμε έναν προβλέψιμο Ατρόμητο, που συνήθως σκοράρει είτε από στημένα, είτε από την βοήθεια των... αμυντικών του!

Ο Σουμπίνιο δεν είναι έχει μπει ακόμα στο αγωνιστικό κλίμα της ομάδας, εκτός του ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού παίζει με εντελώς διαφορετικό στιλ από εκείνο του Πίτου Γκαρσία, που είχε αυτό το ρόλο την περσινή σεζόν.

Σίγουρα ο Αργεντινός έπρεπε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες (μόλις 70 λεπτά), γεγονός που τον έχει επηρεάσει ψυχολογικά, κάτι που ίσως συμβεί στα επόμενα ματς.

Τα ματς του Ατρόμητου μέχρι στιγμής

26/08/12 Κέρκυρα - Ατρόμητος Αθηνών (0-2) 0-2

03/09/12 Ατρόμητος Αθηνών - ΠΑΟΚ (0-0) 1-0

16/09/12 Πλατανιάς - Ατρόμητος Αθηνών (0-0) 0-0

24/09/12 Παναθηναϊκός - Ατρόμητος Αθηνών (1-0) 1-1

29/09/12 Ατρόμητος Αθηνών - Ολυμπιακός (0-1) 0-1

06/10/12 Βέροια - Ατρόμητος Αθηνών (0-2) 2-2

Οι παίκτες που παίζουν τις περισσότερες φορές

Ίδια άμυνα: Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης (πλην της 1ης αγωνιστικής που έπαιξε ο Ταυλαρίδης)

Ίδια αμυντικά χαφ: Ιγκλέσιας, Δημούτσος (εκτός από μία αγωνιστική)

Ίδια χαφ: Επστάιν, Μπέλιτς, Μπρίτο, Σουμπίνιο

Ίδιος φορ: Κούτσι, Καραμάνος (έπαιξε ελάχιστα ο Καραγκούνης)

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ