ΚΕΡΚΥΡΑ

Ματς-τελικός κόντρα στον αήττητο Ατρόμητο

Ματς-τελικός κόντρα στον αήττητο Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αναζητά μετά από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες η Κέρκυρα, η οποία φιλοξενεί στο ΕΑΚ τον Ατρόμητο.

Από την πλευρά του, η ομάδα του Γιώργου Δώνη ταξιδεύει με ανεβασμένη ψυχολογία στο "Νησί των Φαιάκων", με τους Περιστεριώτες να είναι στην 4η θέση του πίνακα και να παραμένουν μάλιστα αήττητοι.

Kέρκυρα-Ατρόμητος

Ώρα έναρξης: (Σάββατο / 17:15)

Τηλεοπτική Μετάδοση: NS2

Γηπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος

Δείτε τον καιρό

Μπορεί να είμαστε μόλις στην 6η αγωνιστική της φετινής Super League, ωστόσο το ματς κόντρα στον Ατρόμητο για την Κέρκυρα έχει αποκτήσει ήδη τον χαρακτήρα "ζωής ή θανάτου". Και αυτό γιατί οι Φαίακες βρίσκονται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, έχοντας τον φτωχό απολογισμό των 4 ηττών και της 1 μόλις ισοπαλίας, ενώ η αγωνιστική τους εικόνα από μετριότατη εώς κακή σε όλα τα ματς.

Η ήττα με 2-1 από τον ΠΑΣ πριν τη διακοπή έφερε τριγμούς στην τεχνική ηγεσία, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, όμως εκείνη του έδωσε "ψήφο εμπιστοσύνης" και συνεχίζει κανονικά στο τιμόνι. Στα αγωνιστικά, θετικό για τους γηπεδούχους είναι η επιστροφή του Τουμέρ Μετίν στις προπονήσεις, κάτι που σημαίνει ότι υπολογίζεται για το ματς με τον Ατρόμητο.

Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος πραγματοποιεί υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Περιστερίου να είναι αυτή τη στιγμή στην 4η θέση του πίνακα με 9 βαθμούς (2 νίκες-3 ισοπαλίες), όντας μαζί με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό οι μοναδικές αήττητες ομάδες της Super League.

Επιπλέον, η ομάδα του Γιώργου Δώνη διαθέτει στις τάξεις της τον κορυφαίο σκόρερ της Λίγκας, Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος έχει ήδη βρει τέσσερις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας ενόψει του ταξιδιού στην Κέρκυρα ο Ατρόμητος.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ