ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ματς της... χρονιάς με Γουέστ Χαμ

Ματς της... χρονιάς με Γουέστ Χαμ
ronaldo

Με τα... δεύτερα θα κατέβει η Γιουνάιτεντ στο "Στάμφορντ Μπριτζ", με τον Σκωτσέζο τεχνικό να ξεκαθαρίζει ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα κόντρα στη Γουέστ Χαμ για λόγους τιμής

Ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων", με δεδομένο ότι η μάχη του τίτλου κρίθηκε την προηγούμενη αγωνιστική, θα ξεκουράσει αρκετούς βασικούς της 11αδας προκειμένου να τους έχει "φρέσκους" και ετοιμοπόλεμους στην τελευταία αγωνιστική με την Γουέστ Χαμ στο "Όλντ Τράφορντ", με τους μαθηματικά εστεμμένους πρωταθλητές Αγγλίας να παίζουν ουσιαστικά το ρόλο του ρυθμιστή στην μάχη για την παραμονή!
Ένας βαθμός για τα "σφυριά" στην έδρα της Γιουνάιτεντ ενδέχεται να τους εξασφαλίσει την παραμονή, με τον Φέργκιουσον, παρά την καλή σχέση που έχει με τον ομόλογό του της Γουέστ Χαμ, Άλαν Κέρμπισλι, να υπόσχεται στους άμεσα ενδιαφερόμενους Γουίγκαν και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ότι η ομάδα του δεν θα χαριστεί στους Λονδρέζους.

" Είναι σημαντικό το ματς με τη Γουέστ Χαμ. Θα πρέπει να σεβαστούμε το όνομα και τη φήμη μας. Ο Άλαν Κέρμπισλι είναι καλός φίλος όμως καταλαβαίνει ότι πρέπει να σεβαστούμε και τις επιθυμίες των άλλων τεχνικών. Έχω εξίσου καλή σχέση με τους Τζιούελ και Πάρντιου.



Ματς τιμής για τη Γιουνάιτεντ
Θα δώσουμε τη μέγιστη προσοχή στο παιχνίδι, γι'αυτό θα παρατάξω την καλύτερη δυνατή 11αδα την Κυριακή", τόνισε με δηλώσεις του ο Φέργκιουσον, παραμονές του ματς με τους "μπλε" του Ζοσέ Μουρίνιο, και συνέχισε:

" Θα κάνω αρκετές αλλαγές στο ματς με την Τσέλσι, για τον απλούστατο λόγο ότι οι παίκτες μου είναι πολύ κουρασμένοι. Άλλωστε, αν αναλογιστεί κανείς το εκπληκτικό ρεκόρ νικών που έχει η Τσέλσι εντός έδρας τις τελευταίες σεζόν, θα καταλάβει ότι ακόμη και με την καλή μας ομάδα μπορεί να χάσουμε.

Θα κρατήσω λοιπόν τους βασικούς για το ματς με την Γουέστ Χαμ. Τελικά, είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε στο Λονδίνο έχοντας πάρει ήδη το πρωτάθλημα".



Τέλος, με αφορμή τα καλά λόγια του Μουρίνιο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κατάκτηση του τίτλου, ο Σκωτσέζος τον ευχαρίστηκε ενώ υποσχέθηκε ότι θα του χαρίσει και ένα μπουκάλι κρασί, ως δείγμα καλής θέλησης...

Να σημειωθεί ότι ο Φέργκιουσον σκέφτεται να αφήσει στον πάγκο του Γκιγκς, Σκόουλς, Φαν ντερ Σάαρ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του βασικού κεντρικού αμυντικού διδύμου, Φέρντιναντ και Βίντιτς.









TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ