ΙΝΤΕΡ

Ματσάρι: "Είμαστε άτυχοι"

Jonathan Moscrop / LaPresse20 10 2012 Torino ( Italia )Sport CalcioJuventus vs. Napoli - Serie A Tim 2012/2013 - Juventus StadiumNella foto: L'allenatore del Napoli Walter MazzarriJonathan Moscrop / LaPresse20 10 2012 Turin ( Italy )Sport SoccerJuventus versus SSC Napoli - Italian Serie A Soccer League 2012/2013 - Juventus StadiumIn the Photo: Napoli coach Walter Mazzarri
Jonathan Moscrop / LaPresse20 10 2012 Torino ( Italia )Sport CalcioJuventus vs. Napoli - Serie A Tim 2012/2013 - Juventus StadiumNella foto: L'allenatore del Napoli Walter MazzarriJonathan Moscrop / LaPresse20 10 2012 Turin ( Italy )Sport SoccerJuventus versus SSC Napoli - Italian Serie A Soccer League 2012/2013 - Juventus StadiumIn the Photo: Napoli coach Walter Mazzarri LAPRESSE

Ο Βάλτερ Ματσάρι, μετά την ισοπαλία με την Ουντινέζε, δήλωσε ότι η Ίντερ θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς αν είχε την τύχη με το μέρος της.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η Ίντερ δεν κέρδισε καθώς μετά την ήττα από την Αταλάντα την περασμένη Κυριακή, οι "νερατζούρι" υποχρεώθηκαν σε "λευκή" ισοπαλία στην έδρα τους με την Ουντινέζε.

Η Ίντερ διατηρήθηκε στην 5η θέση της Serie A αλλά έχασε την ευκαιρία να απομακρυνθεί από την Πάρμα και η διαφορά των δύο ομάδων είναι στον ένα βαθμό.

Μετά την λήξη του αγώνα με την Ουντινέζε ο προπονητής της Ίντερ Βάλτερ Ματσάρι, τα έβαλε με την τύχη της ομάδας του καθώς οι παίκτες του, όπως τόνισε στις δηλώσεις του, έχασαν πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να σημειώσουν πολλά γκολ ενώ προανήγγειλε αλλαγές το καλοκαίρι.

" Αυτή είναι μία περίεργη χρονιά. Δεν είμαστε αρκετά αποτελεσματικοί. Στα τελευταία δύο παιχνίδια θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερους βαθμούς. Δεν ξέρω τι να πω. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε στην πορεία που θέλουμε θα βγούμε κερδισμένοι.

Αυτή την χρονιά έπρεπε όλοι μας να μεγαλώσουμε. Τον Ιούνιο θα πάρουμε ορισμένες αποφάσεις με τον σύλλογο και έχω ήδη μιλήσει με την διοίκηση.

Με την Ουντινέζε πληρώσαμε την αστοχία μας καθώς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Η Ουντινέζε ήταν πολύ οργανωμένη στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει δύο και τρία γκολ απλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει.

Δημιουργήσαμε την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε και να προχωρήσουμε".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ