ΙΝΤΕΡ

Ματσάρι: "Να πάω την Ίντερ ξανά ψηλά"

Jonathan Moscrop / LaPresse20 10 2012 Torino ( Italia )Sport CalcioJuventus vs. Napoli - Serie A Tim 2012/2013 - Juventus StadiumNella foto: L'allenatore del Napoli Walter MazzarriJonathan Moscrop / LaPresse20 10 2012 Turin ( Italy )Sport SoccerJuventus versus SSC Napoli - Italian Serie A Soccer League 2012/2013 - Juventus StadiumIn the Photo: Napoli coach Walter Mazzarri
Jonathan Moscrop / LaPresse20 10 2012 Torino ( Italia )Sport CalcioJuventus vs. Napoli - Serie A Tim 2012/2013 - Juventus StadiumNella foto: L'allenatore del Napoli Walter MazzarriJonathan Moscrop / LaPresse20 10 2012 Turin ( Italy )Sport SoccerJuventus versus SSC Napoli - Italian Serie A Soccer League 2012/2013 - Juventus StadiumIn the Photo: Napoli coach Walter Mazzarri LAPRESSE

Ο Βάλτερ Ματσάρι δήλωσε πως επέλεξε την Ίντερ λόγω του Μάσιμο Μοράτι, παραδέχτηκε πως η ομάδα αρχίζει από το μηδέν και υπογράμμισε πως θέλει να γίνουν οι "νερατζούρι" και πάλι ανταγωνιστικοί.

Μπορεί η Ίντερ να μην έχει ενθουσιάσει ως τώρα στα φιλικά, αλλά αυτό δεν έχει κάνει τον Βάλτερ Ματσάρι να μετανιώσει για την επιλογή του.

Ο Ιταλός τεχνικός θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα στη Νάπολι, μία ομάδα που την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο Champions League, όμως, εκείνος μέσω της "Corriere dello Sport" τόνισε πως αν έπρεπε να επιλέξει και πάλι δε θα άλλαζε απόφαση.

"Φυσικά και θα ερχόμουν και πάλι στην Ίντερ αν έπρεπε να ξαναεπιλέξω. Αυτό που έκανε τη διαφορά για μένα ήταν όσα μου είπε ο πρόεδρος. Οι συζητήσεις που είχαμε ήταν πολύ καλές και αμέσως μου έδωσαν κίνητρο.

Είχα εκ των προτέρων μία πολύ καλή άποψη για τον Μοράτι και την Ίντερ και οι συζητήσεις μας μου το επιβεβαίωσαν. Ό,τι είπαμε θα μείνει κρυφό, αλλά από την πρώτη στιγμή δε σκέφτηκα τίποτα άλλο πέρα από την Ίντερ".

Ακόμη σχολίασε για το γεγονός πως η ομάδα του δε θα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις: "Νομίζω πως αυτό θα είναι πλεονέκτημα για μας, αλλά ελπίζω πως τη νέα σεζόν θα καταφέρουμε να βγούμε Ευρώπη. Ο σύλλογος δεν μπορεί να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως θα ξεκινήσουμε από το μηδέν και θα χτίσουμε για το μέλλον. Θα χρειαστούμε κάποιο χρόνο. Για κάθε σύλλογο υπάρχει ένας κύκλος που κλείνει και πρέπει αν το αποδέχεσαι αυτό.

Η Μπαρτσελόνα είχε κάποια δύσκολα χρόνια, αλλά τώρα έχουν επιστρέψει στις νίκες. Θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να κάνεις μία νέα αρχή. Μόνο έτσι μπορείς να φτάσεις ξανά ψηλά. Είναι μία πρόκληση για μένα. Θέλω να πάω την Ίντερ εκεί που θα έπρεπε να είναι και να την κάνω σύντομα ανταγωνιστική και πάλι".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ