CHAMPIONS LEAGUE

Ματσάρι: "Πάλι καλά..."

Ματσάρι: "Πάλι καλά..."

Ο προπονητής της Νάπολι Βάλτερ Ματσάρι δήλωσε ικανοποιημένος από την ισοπαλία της ομάδας του με την Μπάγερν.

Σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε η Νάπολι μετά την ισοπαλία 1-1 με την Μπάγερν.

Οι Βαυαροί είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες να φύγουν με το "διπλό" από την έδρα της Νάπολι ενώ έχασαν και πέναλτι.

Στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Νάπολι δήλωσε ικανοποιημένος με την ισοπαλία, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας και χαρακτήρισε εξαιρετικό το γκρουπ των ομάδων που αντιμετωπίζει η Νάπολι.

" Αντιμετωπίσαμε μία επιθετική ομάδα και είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Παίξαμε καλά και είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Η Μπάγερν μπορεί να κάνει πολλά όταν έχει την μπάλα στην κατοχή της. Είναι πολύ δυνατή ομάδα και αυτό το καταλαβαίνεις όταν σε πιέζουν.

Δεν είναι εύκολο να έχεις την κατοχή απέναντι τους. Είναι σε φουλ φόρμα αλλά αυτό δεν είναι έκπληξη αφού έχουν σκοράρει 25 γκολ και έχουν δεχτεί μόνο ένα γκολ στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Σημειώσαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλο ένα. Για το λόγο αυτό είμαι ικανοποιημένος.

Σκέφτηκα να αλλάξω την τετράδα της άμυνας κυρίως γιατί είχαν έναν επιθετικό στο κέντρο, αλλά σταδιακά βρήκαμε την ισορροπία μας και γι' αυτό έμεινα με τρεις στην άμυνα καθώς είμαστε περισσότερο εξοικειωμένοι να αγωνιζόμαστε με αυτό τον τρόπο. Ο όμιλος είναι ισορροπημένος. Είναι ένας εξαιρετικός όμιλος".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ