ΙΝΤΕΡ

Ματσόλα: "Αν αποκλειστούμε, φεύγει ο Μουρίνιο"

Ματσόλα: "Αν αποκλειστούμε, φεύγει ο Μουρίνιο"
Μουρίνιο-Ιντερ

Την άποψη ότι σε περίπτωση αποκλεισμού από τη Ρούμπιν Καζάν, ο Ζ.Μουρίνιο θα λύσει κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την Ίντερ, εξέφρασε ο Σ.Ματσόλα

Τουλάχιστον σύμφωνα με τον Σάντρο Ματσόλα, καθώς η παλιά μεγάλη δόξα των "νερατζούρι" υποστήριξε σε συνέντευξή του σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό πως σε περίπτωση που η ομάδα του δεν πάρει την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν, ο "special one" θα αποχωρήσει άμεσα από τον πάγκο παρά το συμβόλαιο που τον "δένει" στο "Μεάτσα" μέχρι το 2012.
"Εάν η Ίντερ αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Ρούμπιν Καζάν, τότε ο Ζοσέ Μουρίνιο θα φύγει στο τέλος της χρονιάς.

Νομίζω ότι θα λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την Ίντερ εάν δεν καταφέρει να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ.



Θα είναι πάντως διαφορετικά τα πράγματα αν χάσει στον τελικό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τη Μπαρτσελόνα για παράδειγμα", δήλωσε χαρακτηριστικά .

Σε αντίθεση πάντως με τα πρόσφατα ιταλικά δημοσιεύματα που θέλουν διαταραγμένες τις σχέσεις του Πορτογάλου τεχνικού με τον Μάσιμο Μοράτι, ο Σάντρο Ματσόλα θεωρεί πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στη συνεργασία των δύο ανδρών.

"Δεν μπορώ να δω κάποια κρίση ανάμεσα στον Μουρίνιο και τους παράγοντες του συλλόγου ή τον πρόεδρο. Από αυτά που ξέρω δεν υπάρχει καμία διαφωνία".








TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ