ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαύρη φανέλα... για πρωτάθλημα

Μαύρη φανέλα... για πρωτάθλημα
Σισέ Σωκράτης

Ο ΠΑΟ παρουσίασε στον Τύπο τη νέα εμφάνιση και στις 21.00 θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της ομάδας ενώπιον του κόσμου. Παρακολουθείστε LIVE από το SPORT 24 την εκδήλωση (videos)

Στα αποκαλυπτήρια το "παρών" εκτός από τους ανθρώπους της αθλητικής εταιρείας έδωσαν οι Τζιμπρίλ Σισέ, Γιώργος Καραγκούνης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης που φορούσαν την εμφάνιση που θα ξεχωρίσει φέτος και έχει χρώμα μαύρο με 3 πράσινες ρίγες στο πάνω μέρος και το "τριφύλλι" στο κέντρο της στο στήθος.


Ο Γιώργος Καραγκούνης στα πρώτα του λόγια τόνισε: " Ελπίζουμε να μας φέρει τύχη (η νέα εμφάνιση) και να μπορέσουμε πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες και πρέπει να έχει για την ομάδα μας τα καλύτερα ρούχα, τις καλύτερες εμφανίσεις, γιατί πρόκειται για μία ομάδα που πέρσι έπαιξε από τις καλύτερες μπάλες στην Ευρώπη. Ελπίζω οι νέες εμφανίσεις πως θα μας ενισχύσουν για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα"



Στη συνέχεια μίλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος είπε: " Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζεται η συνεργασία με την Adidas. Εύχομαι η νέα φανέλα να μας φέρει και το πρωτάθλημα που όλοι θέλουμε τόσο πολύ".



Από την πλευρά του ο Τζιμπρίλ Σισέ, υποστήριξε: " Πιστεύω να είμαστε τυχεροί. Η ADIDAS είναι μια μεγάλη εταιρεία"









"Αποκαλυπτήρια" και ομάδας στην Λεωφόρο

Την σκυτάλη στην σημερινή μέρα, παίρνουν τα "αποκαλυπτήρια" της νέας ομάδας και κυρίως των φετινών μεταγραφικών αποκτημάτων.

Σε μια φαντασμαγορική βραδιά όπως αναμένεται οι χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού με ελεύθερη είσοδο στο "Απόστολος Νικολαϊδης" θα έχουν την ευκαιρία να δού για πρώτη φορά τόσο τις νέες φανέλες της ομάδας αλλά κυρίως και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα από κοντά.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21:00 αλλά οι θύρες στο γήπεδο της Λεωφόρου θα έχουν ανοίξει δύο ώρες νωρίτερα (19:00).

Σε μια παρουσίαση αλά ΝΒΑ οι οπαδοί της ομάδας θα μπορούν να δουν από κοντά τα νέα τους ινδάλματα ενώ θα δεχθούν από την αθλητική εταιρεία που "ντύνει" τους "πράσινους" αρκετές εκπλήξεις-δώρα.




























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ